Dikan postao djed! Josip Radeljak pohvalio se novostima: ‘Upravo je na svijet došao novi pripadnik plemena’

Dikan postao djed! Josip Radeljak pohvalio se novostima: ‘Upravo je na svijet došao novi pripadnik plemena’

Dikan je vrlo aktivan na Facebook profilu i često komentira stvari koje ga zanimaju, a nerijetko objavi i fotografije svoje lijepe kćeri Lane.

osip Radeljak Dikan pratiteljima na svom Facebook profilu pohvalio se sretnim vijestima. Naime, postao je djed. 

– Hvala Bogu i dobro nam došao, Adriane! Ben arrivato! Bienvenue! Welcome! Upravo nam je na svijet došao novi pripadnik plemena Radeljak! Morat ću s njime ozbiljno porazgovarati jer mi je sada priredio da sam, kažu, najednom postao NONO (dida po Vuku)!? – napisao je Dikan.

Brzo su se zaredali komentari pratitelja koji su mu čestitali, a javio mu se i odvjetnik Zvonimir Hodak koji je napisao: ‘Čestitam djede’, na što ga je Radeljak u šali opsovao.

Inače, Dikan je vrlo aktivan na Facebook profilu i često komentira stvari koje ga zanimaju, a nerijetko objavi i fotografije svoje lijepe kćeri Lane. Dikan nije precizirao koje ga je od njegovo dvoje djece razveselilo prinovom. 

Radeljak iz prvog braka, s Desankom Bebom Lončar, ima 40-godišnjeg sina Lea koji je od 2013. u braku s odvjetnicom Ivanom. Osim Lea, Dikan ima i 21-godišnju kći Lanu koju je dobio u braku s tragično preminulom glumicom Enom Begović. Lana danas studira u Milanu na Sveučilištu Bocconi, smjer ekonomiju i menadžment., javlja večernji list