Kerum: Vlast u Splitu promijenila se jer se Mihanoviću nameće da je lažni doktor

Kerum: Vlast u Splitu promijenila se jer se Mihanoviću nameće da je lažni doktor

Željko Kerum, koji nije postigao željeni rezultat nakon prvog kruga izvanrednih izbora u Splitu, za N1 je komentirao rezultate.

“Nije ovo izlazak iz politike. Iz politike ja ne izlazim, u mojoj stranci imam kvalitetne i dobre ljude i sigurno će biti važni čimbenici u politici Grada Splita”, rekao je Kerum.

“Ja sam im sinoć rekao da očekujem da ćemo imati tri mandata. Nismo imali jumbo plakate, nismo imali ništa. To su bili izvanredni izbori i tako smo se ponašali. Ja sam imao sličnu prognozu, ali nisam očekivao da će toliko vijećnika imati Centar. Znači, Puljak je odradio maestralno. Ja Puljka ne volim, nije mi drag, ali je napravio rezultat i to treba priznati. Ovo je poraz HDZ-a, odnosno Vice Mihanovića”, rekao je Kerum.

U Vijeću će biti samostalna oporba, rekao je. “Zbog Mihanovićeva kompleksa promijenila se vlast u Splitu. Nisu birači HDZ-a kivni što je Đogaš nestranački kandidat, kivni su na Mihanovića, koji je sve živo zakomplicirao”, rekao je Kerum, dodavši da se vlast u Splitu promijenila jer se “Vici nameće da je lažni doktor”.

“Ja sam rezultatima zadovoljan, ali opet, nisam očekivao da će toliko Centar dobiti”, rekao je.

“Bojan Ivošević je Puljku poslužio svrsi i Puljak će ga se riješiti kao i svih drugih. Jako, jako lukav tip. Nije mi drag, ali postigao je rezultat i to treba cijeniti”, rekao je Kerum., piše N1