MARAS POZVAO NA SMJENU GRBINA ‘OK, sada je dosta šale. Moj poziv ide prema vodstvu SDP-a. Ne igrajte se s našim sudbinama’…

MARAS POZVAO NA SMJENU GRBINA ‘OK, sada je dosta šale. Moj poziv ide prema vodstvu SDP-a. Ne igrajte se s našim sudbinama’…

Bivši saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras otvoreno je pozvao na smjenu Peđe Grbina s mjesta čelnika stranke. 

Sve je objavio na društvenim mrežama, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“OK, sada je dosta šale jer situacija nije nimalo bezazlena. Neću više u svojim komentarima spominjati Peđu Grbina. To je gubitak vremena. Politički on nema nikakvu perspektivu, odlučio je sebe i svoju nerealnu ambiciju staviti na prvo mjesto. Nikakav Alex Braun ga neće spasiti. To je bačenih dva milijuna kuna za nečiju fiks ideju dok za izbore u Splitu stranka nema novca.

Moj poziv ide prema vodstvu SDP-a Hrvatske. Ne igrajte se s našim sudbinama. Nije nam svejedno u kakvoj ćemo zemlji živjeti. Ponudite suvislu alternativu i nemojte brinuti o tome tko će završiti u Saboru. Izbori su pred nama, bliži su nego mislite. Možete imati lidera koji će dobiti izbore.

Mirela AhmetovićKristina Ikić BaničekMišo KrstičevićIvana MarkovićBiljana BorzanZvonimir MršićSabina GlasovacTonino Picula… svi od navedenih mogu dobiti Plenkovića, ali Grbin ne može. On je gotov i ruši rejting SDP-a. Zar vam sedam posto u Zagrebu i pet posto u Splitu nisu dovoljna opomena? Ostane li sve ovako i vi ćete biti odgovorni. Molim vas učinite nešto radi građana Hrvatske, radi SDP-a. Želim sve najbolje svojoj zemlji, građanima, vama osobno i svojoj stranci”, objavio je Maras.