FOTO: Violeta iz Boljeg života opet je užarila društvene mreže golišavom fotkom u 61. godini: ”Ovo je anđeoska ljepota!”

FOTO: Violeta iz Boljeg života opet je užarila društvene mreže golišavom fotkom u 61. godini: ”Ovo je anđeoska ljepota!”

Lidija Vukičević objavila je novu vruću fotku u bikiniju i pokazala bujni dekolte, pjevačica očito uživa u ljetnim danima koji su stigli.

Pratitelji je u komentarima nisu prestali hvaliti, a kako bi i mogli kad glumica u 60. godini života ima zavidnu figuru.

”Ma tko je meni najljepši?!” napisala joj je jedna prijateljica.

”Kao bombona! Predivna, prelijepa!”, ”Lidija, ovo je anđeoska ljepota!”, ”Kako si ženstvena i lijepa”, ”Savršenstvo neodoljivo!”, mali je dio mnogo komentara koje je Lidija dobila na ovu fotku.

Lidija čuđenje obožavatelja izaziva i licem bez gotovo ijedne bore, a estetske zahvate negira te tvrdi da mladolikost duguje zdravom načinu života i redovitim tretmanima ljepote.

Glumica je još poznata i po svojim neodoljivim i prekrasnim prirodnim kovrčama, a nerijetko dobiva komentare na svoju crnu kovrčavu kosu.

Ova glumica svoj je trag ostavila i u još nekim filmovima i serijama, kao što su ”Žikina dinastija” i ”Lutalica”, a najnoviji film u kojem je sudjelovala je ”Afterparti” iz 2017., piše dnevnik.hr