SLAVONSKI BROD: Vozačica (82) spustila ručnu na nizbrdici: pet je osoba stradalo, a troje teško

SLAVONSKI BROD: Vozačica (82) spustila ručnu na nizbrdici: pet je osoba stradalo, a troje teško

Čak pet je osoba ozlijeđeno, od kojih troje teško, nakon prometne nesreće koju je skrivila neoprezna 82-godišnja vozačica.

Kako je danas otkrila policija, prometna nesreća dogodila se u nedjelju poslijepodne na kolniku Ulice Brlićev put u Slavonskom Brodu. Svi ozlijeđeni su iz jednog automobila.

“Očevidom je utvrđeno da je 82-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom i uključivala se na kolnik navedene ulice te je nakon spuštanja ručne kočnice na nizbrdici izgubila nadzor nad vozilom, sletjela s kolnika i udarila u građevinsku skelu i stambeni objekt.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 89-godišnjak, 61-godišnjakinja te 26-godišnjak, dok su 82-godišnja vozačica i 30-godišnja putnica lakše ozlijeđeni. Teško ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć, te su zadržani na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu.

Također je utvrđeno da putnici na zadnjem sjedištu, prilikom vožnje, nisu koristili zaštitne sigurnosne pojaseve. Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod pomogli su pri izvlačenju ozlijeđenih iz vozila.

Policijski službenici protiv 82-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu”, otkrili su u ponedjeljak iz Policijske uprave.