Borna Kotromanić: ‘Nikolina dobro zna da me Vidoje opsjedao, a ja mu nisam dala da priđe’

Borna Kotromanić: ‘Nikolina dobro zna da me Vidoje opsjedao, a ja mu nisam dala da priđe’

– Čudna je to ljubav bila dok je stavljao spolovilo u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsjedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što ju znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš – napisala je Borna

Borna Kotromanić i Vlatka Pokos od jučer vode rat na Instagramu zbog mišljenja oko Nikoline i njenog pokojnog supruga Vidoja. Borna je danas objavila i nove komentare, u kojima je iznijela i neke šokantne detalje. 

– Doista? Borna je imala sreće što je bila u braku s civiliziranim tipom, to je ne čini pametnom ni uspješnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušobrižnici i bivši, poremećeni svekar. I ‘uspješne’ žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosječnu hrvatsku plaćicu – napisala je Vlatka, a Borna joj odmah odgovorila. 

– Vlatka, i ti i Nikolina ste imale dobre želuce da budete s muškarcima s kojima ste bile i tu je bilo svega, najmanje pameti. A gdje ti je bila ženska solidarnost kad si bila s Dikanom koji je svoju suprugu Bebu Lončar opelješio i zabranio sina da viša majku pod prijetnjom da će ga razbaštiniti dok si se ti igrala maćehe u Gucciju. Nisi dostojna da me uzimaš u usta i nemoj – odgovorila je Borna. 

Nakon što je objavila te komentare, Borna je rekla da je Nikolina Ristović znala da ju je njezin pokojni suprug Vidoje opsjedao.

– Čudna je to ljubav bila dok je stavljao spolovilo u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsjedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što ju znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš – napisala je Borna.

Podsjetimo, Borna i Vlatka započele su raspravu u komentarima. Borna je prvo komentirala podrijetlo novca Viktora Ristovića.

– Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini – napisala je bivša supruga tajkuna Luke Rajića, a u komentarima joj se odmah javila Vlatka. 

 –  A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš mjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer – napisala je Vlatka.

Borna je zatim posebno objavila taj njen komentar i samo napisala “bez komentara”. No, ponovno se javila Vlatka.    – Hrvatski tajkuni su isto ratni profiteri. Ali, nije to tvoja odgovornost niti grijeh. Ipak, svi bismo trebali pogledati vlastitu situaciju prije no što prozivamo druge. U ovom trenutku Nikolina treba ljudsku podršku, kao žena. Tvoja objava je usmjerena protiv nje. Bespotrebno – napisala je Vlatka i isprovocirala Bornu. 

  – Vlatka, ti nemaš dovoljno ni inteligencije ni morala da prozivaš ni mog bivšeg ni muža ni mene – napisala joj je Borna.   – Kad ljudi nemaju argumenata, krenu vrijeđati, zar ne? –  zaključila je Pokos.