Borna zaprijetila tužbom Vlatki Pokos: ‘Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu’

Borna zaprijetila tužbom Vlatki Pokos: ‘Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu’

Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi teže bi ti bilo uručiti sudski poziv, ali dok si u Hrvatsko nije, ozbiljna je Borna. Ciganović je smirivao situaciju, no bezuspješno

Dvije hrvatske dame bez dlake na jeziku, Borna Kotromanić(50) i Vltaka Pokos (52) posvađale su se zbog voditeljice Nikoline Ristović.ex Pišek(46). Bivša supruga Luke Rajića (58) komentirala je podrijetlo novca pokojnog Viktora Ristovića, a pjevačica joj se odmah javila u komentarima. Sada, zbog pisanja o ratnim profiterima, Borna prijeti tužbom Vlatki.

– Na mom profilu klevećeš mene i mog bivšeg supruga, mora da te pamet žulja. Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što si i od koga naučila, ali sa mnom sigurno nisi imala posla – napisala joj je Borna.

– Borna, poradi na samokontroli. Nikog ne klevećem, samo postavljam pitanja i dajem drugačiju perspektivu. Znaš, sve je stvar perspektive i kuta gledanja. Ali, žene ne bi trebale biti protiv one koja je u teško situaciji – odgovorila je Vlatka.

– Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi teže bi ti bilo uručiti sudski poziv, ali dok si u Hrvatsko nije – zaključila je Borna.

Prepirka na društvenim mrežama je počela kada se Borna oglasila o pitanju nasljedstva Vidoja Ristovića.

– Novac od trgovine Arkanovim ratnim plijenom nikada nikome nije donio sreću i blagoslov, pa nije mogao ni Nikolini – napisala je Borna, a Pokos joj se odmah javila u komentarima.

– A kakve to veze ima s Nikolinom? Ona nije učinila ništa loše niti je kriva za tuđe grijehe. Jesu li hrvatski tajkuni zaradili svoj novac baš najpoštenije. Ova objava je u ovom trenutku baš mjerena protiv Nikoline, ne razumijem te. Zašto nisi prije o tome govorila? Nije fer – napisala joj je Vlatka., pišu 24sata