Masovna tučnjava u kafiću u Borovu Naselju, dvojica hospitalizirana…

Masovna tučnjava u kafiću u Borovu Naselju, dvojica hospitalizirana…

Uhićeni sudionici tučnjave predani su pritvorskom nadzorniku policijske uprave, dvojica su u bolnici, a jedan je u bijegu

Kriminalističko istraživanje fizičkog sukoba 3. srpnja u ugostiteljskom objektu u Vukovaru, ulica Blage Zadre, ukazalo je na postojanje osnovane sumnje kako su šest osoba počinile kazneno djelo „Sudjelovanje u tučnjavi“, te će Policijska postaja Vukovar protiv svih osumnjičenih podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, započinje izvješće policija.

U fizičkom sukobu 26, 29, 32 i 39-godišnjaci razmijenili su više udaraca sa 19 i 27-godišnjakom, pri čemu su 19, 26 i 32-godišnjak lakše ozlijeđeni, a 27-godišnjak teže ozlijeđen. 19-godišnjak je zadržan na liječenju u NMB Vukovar, dok je 27-godišnjak upućen u KBC Osijek na daljnje liječenje.

Uhićeni sudionici tučnjave, 26-, 29- i 32-godišnjak, predani su pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave, dok će se nad 19- i 27-godišnjakom kriminalističko istraživanje nastaviti po završetku bolničkog liječenja, kao i nad 39-godišnjakom koji je za sada nedostupan policiji te je za njim raspisana potraga.

Tijekom postupanja policijski službenici su 26-godišnjaku oduzeli manju količinu droge „marihuana“ i signalnu baklju (tzv. bengalka). Radi neovlaštenog posjedovanja droge, čime je počinio prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu, dok mu je zbog neovlaštenog posjedovanja eksplozivnih tvari, čime je počinio prekršaj iz Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja, uručen prekršajni nalog, zaključuje PU vukovarsko-srijemska ovo izvješće., doznaje SiB.net