Miša Grof tvrdi: ‘Nikolina je prodala dijamant iz prstena, a Vidoju je rekla da ga je izgubila’

Miša Grof tvrdi: ‘Nikolina je prodala dijamant iz prstena, a Vidoju je rekla da ga je izgubila’

A majstori zlatari su rekli da je nemoguće da je kamen ispao jer su ga držale snažne krapne, na silu je izvađen i tom prilikom je i oštećen, kaže Nikolinin svekar

– Vidoje je, kad se htio zaručiti s Nikolinom, uzeo obiteljski prsten ruskog podrijetla. Odnio je taj prsten zlataru da ga preradi. Ne znam detalje kako, prepakiran je u novu platinu, bijelo zlato… Bilo je po četiri karata. Pazi, nikad mi to nije rekao, vjeruj mi, ali sam u dnevniku našao zapisano da Nikolina vadi dijamantni kamen – ispričao je.

– Nakon nekih pet godina, nisam mogao točno shvatiti kada, izvadila ga je i prodala, a mom sinu rekla da ga je izgubila. Vidoje joj je naručio novi kamen i kupio ga. A majstori zlatari su rekli da je nemoguće da je kamen ispao jer su ga držale snažne krapne, na silu je izvađen i tom prilikom je i oštećen – tvrdi Miša Grof i dodaje da je Vidoje obožavao obitelj Pišek.

– Kada je njezin otac umro, on je trčao toliko da ja mislim da se ne bi toliko potrudio ja da sam umro. On je jurio oko sahrane i grobnice, oko svega. Moj Vidoje je morao da ide tamo za katolički Božić. Na početku njihove veze ona nije imala kola, posle tri dana Vidoje joj je kupio “rendž rover”, a ona ga je posle nekog vremena poklonila. Dala ga je svom nesposobnom bratu, debilu, koji nikada u životu ništa nije radio – kaže.

Novinari su ga pitali misli li da je žena koja je bila s Vidojem u trenutku smrti bila njegova ljubavnica.

– Sad nitko ne može znati što mu je ona bila. Vidio sam jednu neuglednu damu, a Vidoje je bio vrlo ukusan. Bio je vrlo uredan i pedantan, ako je bila jedna mrlja na tenisicama, morala se ukloniti, ako nešto kapne, odmah mijenja taj komad odjeće. Žena koju sam zatekao na adresi uopće mi se nije uklapala u to da bi mu mogla biti ljubavnica ili djevojka – zaključuje Miša.

Kaže i da bi volio vidjeti unuku Unu, ali smatra da to trenutačno nije moguće zbog situcije s Nikolinom.

–  Iskreno da vam kažem, bojim se da Nikolina neće dovoditi Unu i da neće dozvoljavati da je mnogo viđam. Ona bi najviše voljela da meni zakonom odrede da idem u Hrvatsku da viđam unuku i tamo da me ubiju. Njoj ništa nije strano – izjavio je Miša., prenose 24sata