Miša Grof: Vidoje je Nikolini kupio luksuzni auto, ona ga je dala bratu…

Miša Grof: Vidoje je Nikolini kupio luksuzni auto, ona ga je dala bratu…

MIŠA Grof, izgleda, ne misli stati. Sada tvrdi da je otvorio dnevnike svog sina Vidoja te Nikolinu optužuje za gomilu novih stvari, između ostalog i za to da je prodala dijamant iz svog zaručničkog prstena.

“Vidoje je, kad se htio zaručiti s Nikolinom, uzeo obiteljski prsten ruskog podrijetla. Odnio je taj prsten zlataru da ga preradi. Ne znam detalje kako, prepakiran je u novu platinu, bijelo zlato… Bilo je po četiri karata. Pazi, nikad mi to nije rekao, vjeruj mi, ali sam u dnevniku našao zapisano da Nikolina vadi dijamantni kamen.

Nakon nekih pet godina, nisam mogao točno shvatiti kada, izvadila ga je i prodala, a mom sinu rekla da ga je izgubila. Vidoje joj je naručio novi kamen i kupio ga. A majstori zlatari su rekli da je nemoguće da je kamen ispao jer su ga držale snažne krapne, na silu je izvađen i tom prilikom je i oštećen”, tvrdi Ristović.

Dodaje da je Vidoje obožavao obitelj Pišek.

Kada je njezin otac umro, on je trčao toliko da ja mislim da se ne bi toliko potrudio ja da sam umro. On je jurio oko sahrane i grobnice, oko svega. Moj Vidoje je morao ići tamo za katolički Božić. Na početku njihove veze ona nije imala auto, poslije tri dana Vidoje joj je kupio Range Rover, a ona ga je poslije nekog vremena poklonila. Dala ga je svom nesposobnom bratu, debilu, koji nikada u životu ništa nije radio”, kaže.

Novinari su ga pitali misli li da je žena koja je bila s Vidojem u trenutku smrti bila njegova ljubavnica.

“Sad nitko ne može znati što mu je ona bila. Vidio sam jednu neuglednu damu, a Vidoje je bio vrlo ukusan. Bio je vrlo uredan i pedantan, ako je bila jedna mrlja na tenisicama, morala se ukloniti, ako nešto kapne, odmah mijenja taj komad odjeće. Žena koju sam zatekao na adresi uopće mi se nije uklapala u to da bi mu mogla biti ljubavnica ili djevojka”, zaključuje za Kurir., prenosi index.hr