Neda Ukraden (71) traži muža i ima zahtjeve

Neda Ukraden (71) traži muža i ima zahtjeve

Pjevačica Neda Ukraden (71) već je dugi niz godina solo igračica, a za Express.ba je otkrila kakvog muškarca traži. Najbitnije joj je da ne postoji velika razlika u godinama.

Kroz život, Nedino srce pokušali su osvojiti muškarci različite životne dobi, a jedino što ona želi je da nekom ne bude mama.

– Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htjela da bude takva razlika da bih ga mogla roditi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih voljela nekome biti mama – istaknula je.

Izgled joj kaže, nije toliko važan koliko osobnost i inteligencija.

– Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i što je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment. Sve ovo je uvjet svih uvjeta. Boja očiju i visina potpuno su nebitni – opisala je pjevačica.

Osim karakteristika koje je nabrojala najbitnije joj je kaže, zdravlje. 

– Sad kad vidim pun stol, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, što čovjek više može poželjeti osim zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pjesmi i svojoj obitelji je moja najveća i jedina želja – dodala je.

Neda je bila udana za redatelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posljedice moždanog udara, a od tada pjevačica rijetko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju kćer Jelenu.