Vulin žestoko po Plenkoviću i Gotovini: “Vladu ustaša vodi glupi ustaša. Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni zločinac Gotovina”

Vulin žestoko po Plenkoviću i Gotovini: “Vladu ustaša vodi glupi ustaša. Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni zločinac Gotovina”

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin prokomentirao je današnju izjavu premijera Andreja Plenkovića te rekao da “vladu ustaša vodi glupi ustaša”.


“Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni dokazani ustaša i neosuđeni zločinac Gotovina. On najbolje zna koliko zločina i zla je nanio Srbima. To ne zna samo Haški tribunal”, rekao je srbijanski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin nakon današnjeg obraćanja premijera Andreja Plenkovića.

“Formirajući jedine logore samo za djecu, ustaše su surovošću i ludilom premašile svoje njemačke učitelje. Optužujući Srbiju da je kriva za protjerivanje i ubijanje Srba u Oluji, Plenković je pretekao i najgore ustaše”, dodao je Vulin.

“Kome je Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dečje odmaralište, a Oluja zločinački poduhvat Srba. Poslije ovakve laži i gluposti Plenkovića, još je jasnije da vladu ustaša vodi glupi ustaša. Takvima se ne šuti, takvima se ne zaboravlja, takvima se ne prašta”, zaključio je Vulin, pišu Novosti.rs.

Plenković je u svojemu govoru rekao da se “u posljednje vrijeme Hrvatsku ponovno lažno optužuje  za protjerivanje srpskog stanovništva iako je poznato da ih je vodstvo pobunjenih Srba u suradnji s Beogradom prisililo na evakuaciju iz Hrvatske”.

“Najavljene optužnice iz Beograda protiv hrvatskih pilota neprihvatljive su. Vlada će štititi hrvatske branitelje”, zaključio je Plenković u svom govoru u Kninu., prenosi dnevnik.hr