Baš kao Bondova djevojka: Hrvatica koju uspoređuju s Kim Kardashian objavila zavodljive fotke s jahte…

Baš kao Bondova djevojka: Hrvatica koju uspoređuju s Kim Kardashian objavila zavodljive fotke s jahte…

Hrvatska Kim Kardashian Jelena Perić pozirala je na luksuznoj brodici u predivnom kupaćem kostimu pa se usporedila s Bondovom djevojkom.

Jelena Perić, poznata hrvatska influencerica i vizažistica koju su uspoređivali s popularnom Amerikankom Kim Kardashian objavila je niz footografija u kupaćem kostimu sa luksuzne jahte., PIŠE DNEVNIK.HR

Perić je fanove počastila pozirajući na palubi broda u bijelom kupaćem kostimu, a sve je začinila zavodljivo jedući grožđe.

Samu sebe usporedila je s Bondovom djevojkom: ”Bond girl trenutak u najdivnijem kupaćem kostimu ikad”.

”Savršena ženo!!!”, ”Vidi moje zavodnice”, ”Sve si”, ”Ajme, predivna”, pisali su joj pratitelji u komentarima.

FOTO: INSTAGRAM

Jelena se natjecala i u ovogodišnjoj sezoni ”Plesa sa zvijezdama”, a za In magazin otkrila je kako joj je on promijenio život.

“Pa ples mi je promijenio život za 360 stupnjeva. Nisam se vratila u istu točku, ali upoznala sam toliko divnih novih ljudi. Imam toliko poslovnih ponuda, ma jedno iskustvo koje bih svima poželjela. Evo i naučila sam plesati, sve se promijenilo. Inače nisam baš netko tko pleše, koliko god to sada zvuči čudno i dalje mi je neugodno plesati pred drugim ljudima dok nemam partnera, dok nemam koreografiju. Sigurno da ću ja zaplesati i sad ću plesati bolje nego prije, ali da, znam plesati za cijeli život”, kaže Jelena.

FOTO: INSTAGRAM

Otkrila je i što možemo očekivati od nje u budućnosti?

“Uh ja rijetko kad planiram, jako daleko imam naravno ciljeve. Idem prema nečemu, nekako se držim toga. Imam u planu nešto svoje, jedan poslovni projekt da iskoristim ovaj val koji mi se sad događa, ali ne znam još uvijek kako i kada će se realizirati. Ali ovo ljeto želim se malo odmoriti, raditi, provoditi vrijeme sa svojima, a za dalje ćemo vidjeti”, zaključila je Jelena.