FOTO/Spektakularnim koncertom Dubioze kolektiv započelo 26. Novogradiško glazbeno ljeto….

FOTO/Spektakularnim koncertom Dubioze kolektiv započelo 26. Novogradiško glazbeno ljeto….

Sinoć je spektakularnim koncertom Dubioze kolektiv pred 25.000 posjetitelja započelo 26. po redu Novogradiško glazbeno ljeto.

Ova ljetna manifestacija zamišljena je kao spoj festival dobre glazbe, kulture i gastronomije koja se neprekidno održava 26. godinu i postala je svojevrsni brend u Slavoniji.

Kao i svake godine, prva večer rezervirana je za rock glazbu tako je prvu večer svojim nastupom otvorio mladi rock band iz Novske Another Rock Trio koji su obradama svjetskih hitova dobro podgrijali atmosferu u Novoj Gradiški

40 godina postojanja je iza Električnog orgazma pokazalo je da, uz stariju publiku, njihove hitove poznaju i mladi koji nisu bili ni rođeni kada su ovi vremešni starci bili na vrhu popularnosti.

I za kraj, totalna ludnica i raspašoj izazvali su, a tko drugi nego Dubioza kolektiv koju ne treba posebno predstavljati. Ovaj popularni band iz susjedne nam BiH opće je poznat da svoju pozitivnu energiju prenose na publiku koja je od prve do zadnje pjesme euforično plesala.

Kroz fotogaleriju donosimo vam samo djelić pozitivne atmosfere prvog dana Novogradiškog glazbenog ljeta kojeg i ove godine organizira TZ Grada Nove Gradiške u pomoć Grada Nove Gradiška….