Bulj preuzeo zasluge za Vladine mjere: ‘Očekujem da mi se digne spomenik u prirodnoj veličini’…

Bulj preuzeo zasluge za Vladine mjere: ‘Očekujem da mi se digne spomenik u prirodnoj veličini’…

Premijer Andrej Plenković predstavio je u četvrtak na sjednici Hrvatske vlade jesenski Vladin paket mjera za zaštitu kućanstava i gospodarstva od rasta cijena u ukupnom iznosu od 21 milijarde kuna, koji sadrži mjere zaštite od rasta cijena energenata i hrane te brojne subvencije i pomoći za građane, javni i privatni sektor.

Na najnovije mjere Hrvatske vlade na Facebooku se osvrnuo saborski zastupnik Mosta Miro Bulj, koji je iskoristio priliku da hrvatske građane iznova pozove na prosvjed koji će se održati u subotu u 12 sati ispred središnjice HDZ-a u Zagrebu.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Ljudi, vidite li što pritisak na Vladu radi! Dok su gradonačelnici po Hrvatskoj šutjeli, ja sam se borio i napadao Vladu i HEP zbog nenormalnog rasta cijena električne energije za vodovode.

U četvrtak odluka na Vladi da će vodovodi imati cijenu kao i kućanstva, što je i logično jer se ne bave profitabilnom djelatnošću, nego građanima isporučuju vodu. Ovo vam je i pouka!

Ako budete šutke trpjeli njihovu krađu, promjena neće biti! Ali isto tako, što budemo glasniji, a oni u strahu za svoje pozicije, više će odriješiti državnu kesu koja se dodatno punila zbog inflacije! Zato svi  na prosvjed u subotu!

P.S. Očekujem da mi udruga gradova digne spomenik u prirodnoj veličini jer sam radio njihov posao i pritiskao Vladu kad već oni nisu imali, znate već čega….”, napisao je Bulj na Facebooku., prenosi direktno.hr