Tomislav Karamarko: ‘Mostovo i Grmojino domoljublje doista imaju cijenu’

Tomislav Karamarko: ‘Mostovo i Grmojino domoljublje doista imaju cijenu’

Tomislav Karamarko oglasio se na facebooku;

“Evo ga opet…
Referent za domoljublje zbrda-zdola ekipe priredio je Hrvatima, svojim štićenicima, pravo veselje.

Uspio je dokazati, dubinskom analizom jedne složene matematičke formule, da je gubitak arbitraže težak oko 2 mlrd kuna, zapravo čisti dobitak – BINGO. Naravno, riječ je o slučaju Ina- Mol.

Bilo bi to jako dobro ali Nikola Grmoja laže. Ništa novog, i ne bih ispisivao ovih nekoliko redaka, da rečeni domoljub ne spominje moju malenkost. Naime, on tvrdi da smo stranka i ja predlagali nekakvu nagodbu s Mađarima za 550 milijuna (čega?). A Mađari su dobitkom arbitraže inkasirali samo 184 milijuna (?). I na kraju dubokoumno zaključuje da je 184 manje od 500. Bravo Grmoja!

Eto dokaza da je Mostovo inzistiranje na nastavku arbitraže bilo od silne koristi za Hrvatsku. No volio bih da referent Grmoja iznese gdje je vidio, čuo ili pročitao da je netko (tko?) s Mađarima tako nešto dogovarao i dogovorio. Nije nitko. To ne postoji. Grmoja laže.

Najgori način opravdavanja i prikrivanja organizirane akcije mog odstranjenja. U tom scenariju Oreškovićka, Most i ostali samo su mali izvršitelji.

Ali moraju biti svjesni onoga što je svima jasno – da su svojim destruktivnim, poslušničkim djelovanjem, našoj državi nanijeli gubitke u milijardama. Sve ce to morati platiti Hrvati. Mostovo i Grmojino domoljublje doista imaju cijenu.” – napisao je Karamarko