Vulin odgovorio Milanoviću: To o pobijenoj srpskoj djeci može reći samo ustaša…

Vulin odgovorio Milanoviću: To o pobijenoj srpskoj djeci može reći samo ustaša…

MINISTAR unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću i naveo da “dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati tražiti pravdu za našu pobijenu djecu”.

„Zato što je hrvatska politika prema Srbima mješavina kompleksa i loših namjera, između hrvatske ljevice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama“, naveo je Vulin.

Kako je naveo, „kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju“, prenosi N1.

Vulin kaže da EU u kojoj odlučuju ustaše nije mjesto za Srbiju

„Reći da je ‘to s pobijenom srpskom djecom, postalo nepodnošljivo gadljivo’, može kazati samo ustaša. Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati tražiti pravdu za našu pobijenu djecu, nama su ona vrijedna istine i pravde, a ustaše neka nastave prijetiti blokiranjem ulaska Srbije u Europsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom urade nešto dobro za Srbiju”, piše Vulin u priopćenju.

“Europska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mjesto za Srbiju“, izjavio je ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, reagirajući na navode predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića da je Vučićevo spominjanje djece postalo „nepodnošljivo gadljivo“.