Kći našeg putopisca i kvizaša stavila na sebe ZG vrećice, komentari su još zabavniji: ”Da sam bar miješani komunalni otpad…”

Kći našeg putopisca i kvizaša stavila na sebe ZG vrećice, komentari su još zabavniji: ”Da sam bar miješani komunalni otpad…”

Kći novinara i putopisca Roberta Pauletića Riva Pauletić potaknula je Zagrepčane na odvajanje otpada novom zanimljivom odjevnom kombinacijom.

Naime, Riva Pauletić za potrebe fotografiranja odjenula je ZG vrećice koje su proteklih nekoliko dana potakle gomilu rasprava, a radi se o plastičnim vrećicama plave boje za odvajanje otpada.

“Bebo, dođi da skupa odvajamo smeće”, napisala je Riva u opisu fotografija.

Njenim pratiteljima itekako se svidjela njena ideja pa su je mnogi obasuli pozitivnim komentarima.

”Ovo je sve”, ”Top”, ”Jel’ te mogu izvest van oko 9?”, pisali su u komentarima, a brojni od njih bili su i šaljivi.

”A zato ih ja ne mogu nigdje više pronać”, ”Skup outfit”, ”Da sam bar miješani komunalni otpad…”, ” Fakat nisam očekivala da ćeš imati photosession s mojim bivšima, ali okej” našlo se među desecima komentara., piše dnevnik.hr

FOTO: INSTAGRAM

Inače, Riva je sa svojim ocem od samog djetinjstva proputovala cijeli svijet. Danas se bavi šminkanjem te je popularna Instagram ifluencerica, a svoje pratitelje redovno časti domišljatim odjevnim kombinacijama i impresivnim vizažističkim umijećem.

Na Instagramu je prati više od 14 tisuća ljudi, a svojim talentima i otvorenošću sa samo 21 godinom svakodnevno uveseljava pratitelje.

Sudeći po njenom Instagram profilu, mlada Pauletić voli zagolicati maštu i svojim vitkim tijelom, a za oko nam je zapeo i njen kućni ljubimac koji je sve osim klasičnog.

Naime, Riva za kućnog ljubimca ima merkata kojeg je nazvala Lulu, a preslatka životinja zaista uživa u njenom prisustvu te se odlično snašao u ulozi Rivinog prijatelja.

FOTO: INSTAGRAM