U Bodovaljcima otvoren Društveni Centar mladih…

U Bodovaljcima otvoren Društveni Centar mladih…

Jučer je u Bodovaljcima, u organizaciji Općine Vrbje, te Udruge Studio B, održano svečano otvorenje prostora Društvenog Centra Bodovaljci, na kojem se okupio velik broj uzvanica i uzvanika – predstavnice Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade; predstavnici Britanske Ambasade u RH, predstavnik Brodsko – posavske županije, predsjednik Mreže mladih Hrvatske, predstavnice OŠ Vladimir Nazor, Adžamovci i područne škole Bodovaljci, predstavnici organizacija civilnog društva s područja naše općine i šire, te medija.

Tom prigodom načelnik Jurišić je izrazio zadovoljstvo otvorenjem ovog prostora, te istaknuo kako nismo na kraju, nego na početku jednog velikog projekta, te kako mu je drago što je naša Općina u Udruzi Studio B dobila partnera u svom djelovanju i poboljšavanju uvjeta življenja na našem području na čemu je čestitao svim članicama i članovima udruge. Načelnik je naglasio kako ćemo zasigurno nastaviti suradnju, te istaknuo kako općina administrativno, tehnički i financijski podupire rad svih naših udruga. Na kraju zahvalio se svim donatorima koji su prepoznali naše dobre namjere i potrebe, te poduprijeli adaptaciju i uređenje Društvenog centra, te istaknuo kako mu je drago što su i u Brodsko – posavskoj županiji prepoznali kako dobro gospodarimo objektom stavljenim na raspolaganje, te kako postižemo dobre rezultate.

Društveni centar Bodovaljci dostupan je za besplatno korištenje svim organizacijama civilnog društva s područja naše općine, ali i šire, te svojom opremljenošću pruža mogućnost različitim OCD-ima za provedbu svih vrsta aktivnosti!

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su podržali ovaj projekt, te svima koji su se odazvali na jučerašnje otvorenje!, propćeno je iz udruge Studio B