Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

Jelena Rozga na Instagramu je podijelila atraktivnu fotku, a ispod nje napisala i vrlo zanimljiv opis.

Ovog puta na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira nasmiješena s podignutom rukom i pogledom u daljinu. Odjevena je u crnu suknju s prorezom na koju je kombinirala zanimljiv crni bodi s opasnim dekolteom koji je ukrao sve poglede pratitelja. Na cijeli modni izričaj kombinirala je smeđu jaknicu i crne čizme. 

FOTO: JELENA ROZGA/ INSTAGRAM

“U godinama koje su iza mene proletjele puno toga sam naučila. Naučila sam da nagrada za trud prije ili kasnije dođe, naučila sam da se ne treba uzrujavati zbog nebitnih stvari, ali naučila sam i da se samo i jedino za ljubav vrijedi boriti. ‘Samo se ljubit isplati’ nije samo ime nove pjesme već i geslo pod kojim živim, i princip od kojeg ne odustajem”, poručila je Rozga ispod objave.

“Predivna”, “Ljepotica”, “Jedna od rijetkih osoba koja je jednako predivna iznutra kao i izvana”, “Zgodna si, Jele”, “Predivan osmijeh”, samo su neki od komentara.

Prije fotografije podijelila je video u istoj kombinaciji, a u pozadini je svirala pjesma “You Won’t Break My Soul” od Beyonce., piše dnevnik.hr