Majka i kći trudne u isto vrijeme: ‘Ljudi kažu da je to jako čudno, ali nama je super’

Priscilla je svoju trudnoću obznanila u videu koji je objavila u kolovozu. Ona i njezina majka bile su u automobilu, a Priscilla ju je tada obavijestila da će za osam mjeseci postati majka, čime će ona postati baka

Jedna žena uzvratila je ‘trolovima’ nakon što su joj ostavljali komentare na društvenim mrežama da je jako čudno i neprirodno što su ona i njezina majka trudne u isto vrijeme. Priscilla je na Tik Toku podijelila video sebe i mame, u kojem su obje u uskim haljinama i pokazuju svoje trudničke trbuhe, piše The Sun. Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

Naslov videa je glasio: “Ti i tvoja mama ste trudne u isto vrijeme? To je jako čudno”, referirajući se na ružne komentare koje su dobivale, a u videu su majka i kći pjevale, pokazujući na svoje trudničke trbuhe. Čini se da je Priscillina majka puno duže trudna nego njezina kći jer je njezin trbuh vidljivo veći. 

Priscilla je svoju trudnoću obznanila u videu koji je objavila u kolovozu. Ona i njezina majka bile su u automobilu, a Priscilla ju je tada obavijestila da će za osam mjeseci postati majka, čime će ona postati baka. 

U opisu videa napisale su da je njima ova situacija sjajna, no korisnici koji su pogledali video i dalje su većinom bili složni u tome da je to neobično.

– Ovo je tako čudno – napisala je jedna korisnica.

– Djeca će biti jako zbunjena – dodala je druga.

No, nisu svi bili istog mišljenja, pa su tako neki pisali kako je njima to zapravo sjajno. 

“Moja majka i baka su bile trudne u isto vrijeme i meni je to preslatko”, pisalo je u jednom komentaru, dok je drugi glasio: “Ja sam zatrudnjela deset tjedana prije svoje mame i mislim da je to divno. Djeca će nam odrasti skupa.”

Majka (32) ima 12-ero djece: ‘Bila sam trudna četiri godine za redom’ , prenosi večernji