Na suđenju bombašu sutkinja se pojavila polugola, zavaljena u krevetu i s cigaretom u ustima

Na suđenju bombašu sutkinja se pojavila polugola, zavaljena u krevetu i s cigaretom u ustima

Ja sam žena bez grudnjaka i otvorena uma! Nisu svi suci, odvjetnici i drugi državni službenici isti, poručila je Vivian Polania

Kolumbijska sutkinja Heidy Vivian Polania Franco, poznatija i kao Vivian Polania, suspendirana je na tri mjeseca nakon što se na sudskom ročištu, koje se održavalo preko platforme Zoom, pojavila polugola dok je zavaljena u krevetu pušila cigarete.

Iako je ekscentrična sutkinja isključila kameru na svom prijenosnom računalu nakon što ju je jedan od sudionika ročišta upozorio na to da je svi mogu vidjeti u rublju, već je bilo prekasno – naime, sporan video suđenja jednom bombašu u trajanju od 33 sekunde odmah je postao viralan. Sumnja se da je Heidy možda bila i pripita tijekom bizarnog “Zoom ročišta”.

Protiv nje podnesena je službena pritužba i pokrenuta je istraga nakon koje je disciplinska komisija odlučila da će 34-godišnjakinju suspendirati s posla do sredine veljače.

– Ne nalazimo nikakvo opravdanje za to što se sutkinja našla u tako jadnim uvjetima kad je u vlastitom domu imala sve pogodnosti potrebne da se pripremi za javnu raspravu koju je trebala odraditi s poštovanjem koje takav posao i zaslužuje – objasnila je komisija.

Vivian, koja se školovala na privatnom katoličkom sveučilištu i dolazi iz grada Cucute blizu granice s Venezuelom, još nije komentirala slučaj.
A dvije godine prije ovog incidenta, sutkinja Polania “obračunala” se s kritičarima koji su je napali zbog fotografija na društvenim mrežama na kojima ponosno pokazuje mišiće, tetovaže, ali i stražnjicu u tangama
Kad je “škakljivi” materijal dospio u kolumbijske medije, pobunili su se i Vivianini šefovi tvrdeći kako “ona svojim ponašanjem dovodi u opasnost provođenje pravde utječući na povjerenje javnosti u njezinu sposobnost ispravnog obavljanja posla”. Problematična sutkinja i tad je završila pod istragom zbog objavljivanja fotografija u seksi rublju.
– Nastavit ću objavljivati odvažne fotografije na svom Instagramu, ja sam žena bez grudnjaka i otvorena uma! Nisu svi suci, odvjetnici i drugi državni službenici isti. A što ću ja nositi i pokazati na svojim društvenim mrežama, to je moja odluka i neću ništa mijenjati – izjavila je tad., prenosi jutarnji list