Vremešna starica u Sičicama dobila novo ruho…

Vremešna starica u Sičicama dobila novo ruho…

Načelnik Općine Vrbje Igor Jurišić još je u rujnu najavio je kako će Općina Vrbje uskoro započeti obnovu Područne škole u Sičicama i da su u tijeku su završni razgovori s budućim izvođačima radova:

– Projekt je to usmjeren ka podizanju kvalitete života i sigurnosti naših najmlađih te jedna od najvažnijih programskih odrednica rada općinske uprave u ovom mandatu. Kontinuirano ćemo ulagati sredstva u osiguravanje dobrih preduvjeta za uspješno obavljanje razredne nastave na području cijele općine, s naglaskom na Područnu školu u Sičicama.

Napomnjemo da je ova vremešna starica zbog svog derutnog stanja bila potencijalna opasnost za sve, a najviše za učenike.

Nakon samo dva mjeseca završeni su radovi vanjske obnove zgrade Područne škole u Sičicama!

Tom je prigodom načelnik Igor Jurišić istaknuo kako je iznimno sretan i zadovoljan ovako brzom obnovom, te kvalitetnom provedbom radova tijekom kojih su poštovana sva pravila struke.

Jurišić je naglasio kako su unatoč sumnjičavosti dijela lokalne zajednice, dokazali kako se uz malo strpljenja i suradnje s drugim nadležnim institucijama, prvenstveno matičnom školom “Ljudevita Gaja, Nova Gradiška” i Brodsko posavskom županijom, mogu postići izvrsni rezultati, a zgrada škole je zablistala kao nikad dosad!