FOTO Čak sedmero mladih stradalo u stravičnom sudaru sinoć oko 22 sata!

FOTO Čak sedmero mladih stradalo u stravičnom sudaru sinoć oko 22 sata!

Čak sedmero je osoba ozlijeđeno u izravnom sudaru kojeg je skrivio mladić (19) pod utjecajem alkohola u četvrtak oko 22 sata na državnoj cesti D3, između naselja Mala Subotica i Štefanec u Međimurju.

“Mladi vozač (19) s područja općine Orehovica upravljao je automobilom dok je u krvi imao alkohola 0,64 g/kg. U zavoju je prešao na suprotnu stranu gdje je u kočenju udario u automobil iz suprotnog smjera kojim je upravljao 27-godišnjak s područja Čakovca., javlja u petak danica.hr

Foto / Policija, Vatrogasci

Putnici iz prvog osobnog automobila – djevojka (18) iz Čakovca te njezina vršnjakinja iz općine Sveti Juraj na Bregu i vršnjaci s područja Mala Subotica i Orehovice – te putnica (29) iz drugog automobila s područja Domašinec, kao i oba vozača, vozilima hitne pomoći prevezeni su u bolnicu u Čakovec.

Ozljede će im se okvalificirati naknadno. Na mjesto događaja izašli su članovi DVD-a Mala Subotica i Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca radi izvlačenja sudionika prometne nesreće iz vozila”, izvijestili su u petak iz međimurske policije.

Foto / Policija, Vatrogasci