Stankoviću gost iz Domovinskog pokreta otkazao svoj dolazak u emisiju: ‘Kaže da me cijeni i da nije desničar i ustaša’

Stankoviću gost iz Domovinskog pokreta otkazao svoj dolazak u emisiju: ‘Kaže da me cijeni i da nije desničar i ustaša’

Aleksandar Stanković objavio je na Facebooku kako mora tražiti novog gosta za ovotjednu emisiju jer mu je planirani gost – otkazao. Ranije je napisao kako će emisija biti u “domovinskom duhu”

Voditelj HTV-ove emisije Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković, je na Facebook profilu emisije otkrio kako mu je gost otkazao dolazak.

Stanković je prije nekoliko dana rekao da bi mu gost u ovotjednoj emisiji trebao biti zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić te je tada napisao i kako će emisija biti u “domovinskom duhu”.

– Ništa od Domovinskog duha! Mario Radić otkazao gostovanje u Nu2. Shvatio je u kom to smjeru ide, tj. da bi morao skidati deset penala i da bi bilo malo prilika za golove. Kaže, cijeni me kao novinara, nije nikakav desničar i ustaša i on i ja bismo se u nekim drugim prilikama dobro slagali. Ništa… Idem tražiti novog gosta – napisao je Stanković.

U komentarima su mu gledati predlagali koga da pozove, a naposljetku je na stranici objavljeno i kako će nova gošća u nedjelju biti Katarina Peović iz Radničke fronte, piše 24sata.hr