Farmer iz BiH umro u Hrvatskoj: Liječnik proglasio prirodnu smrt, obukcija pokazala da je ubijen?

Farmer iz BiH umro u Hrvatskoj: Liječnik proglasio prirodnu smrt, obukcija pokazala da je ubijen?

Ubijeni farmer je 14 godina radio na farmi muznih krava “Pro Milk” u Sadilovcu. Svakog dana je, prema riječima supruge Behire, išao na posao i vraćao se kući. Porodica tvrdi da je Mehura bio obiteljski čovjek i nije bio sklon sukobima

Na području općine Cetingrad u Karlovačkoj županiji dogodio se gotovo nevjerojatan događaj. U mjestu Sadilovac 31. listopada preminuo je Mehura Handanović, radnik na farmi krava, inače iz sela Vikići kraj Bihaća, javlja Dnevni Avaz.

Naime, prema pisanju spomenutog portala, hrvatski je liječnik pregledao njegovo tijelo i utvrdio prirodnu smrt nakon čega je tijelo predano rodbini koja je inzistirala na obdukciji. Ona je obavljena u bolnici u Bihaću, gdje je utvrđeno da je Mehur upucan vatrenim oružjem s leđa. U to nisu imali dvojbi, jer u mu u srcu pronašli metak.

O nalazu obdukcije MUP Usko-sanskog kantona je odmah, putem Interpola, obavijestio MUP Republike Hrvatske. Njihovo je tužiteljstvo obavijestilo DORH te je početkom studenog započela istraga u Karlovcu. Policijska uprava u Karlovcu je Dnevnom avazu potvrdila da su zaprimili rezultate obdukcije te na temelju nje podnijeli kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, odnosno, tragaju za ubojicom Mehura Handanovića.

Navode kako je Handanović 14 godina radio na farmi muznih krava “Pro Milk” u Sadilovcu. Svakog dana je, prema riječima supruge Behire, išao na posao i vraćao se kući. Porodica tvrdi da je Mehura bio obiteljski čovjek i nije bio sklon sukobima., prenosi danas.hr