Pijana vozačica uhićena nakon što je skrivila prometnu nesreću i pobjegla

Pijana vozačica uhićena nakon što je skrivila prometnu nesreću i pobjegla

Pijana vozačica uhićena je nakon što je automobilom skrivila prometnu nesreću i potom zbrisala. No, policija joj je brzo ušla u trag.

Kako su u utorak otkrili, vozačica je jučer iz policijskog pritvora dovedena na prekršajni sud koji ju je po hitnom postupku proglasio krivom i osudio.

Nesreća se dogodila još u nedjelju oko 17.15 sati, kad je 46-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka parkiralištem trgovačkog centra u Ulici kneza Branimira u Zagrebu.

“Dolaskom do raskrižja s Mandlovom ulicom, prouzročila je prometnu nesreću s materijalnom štetom i napustila mjesto događaja. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je upravljala vozilom pod utjecajem alkohola od 1,77 promila.

Vozačica je smještena u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnih sredstava, nakon čega je uhićena i dovedena na nadležni prekršajni sud.

Na sudu je proglašen krivim te joj je izrečena novčana kazna u iznosu od 12.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja u trajanju od tri mjeseca”, napomenuli su danas iz zagrebačke Policijske uprave., doznaje danica.hr