Seksolozi tvrde: U ove tri poze će svaka žena postići orgazam!

Seksolozi tvrde: U ove tri poze će svaka žena postići orgazam!

Kada žena želi postići vrhunac, najbolje su one najjednostavnije poze uz malo izmjena

Suprotno onome što mnogi muškarci misle, razlog zašto žena obično ima orgazam tek nakon njih nije nikakve veze s veličinom penisa ili izdržljivošću. Radi se o tome da većima muškaraca ima seks u položajima koji stimuliraju njihova vlastita područja osjetljivosti, a ne ona njihovih partnerica, piše Your Tango.

Naime, nije svaka poza ista i ne utječe jednako na zadovoljstvo žene. Kada žena želi postići vrhunac, najbolje su one najjednostavnije poze uz malo izmjena. Uz nekoliko modifikacija orgazam se postiže i lakše nego što ste to mislili, pa seksolozi preporučuju da pokušate s ove tri poze.

Modificirana misionarska poza

Ovo je klasična poza koju svi vole, a kako bi još više uživali, ispod stražnjice stavite jastuk kako bi podigli zdjelicu, a noge umjesto oko partnera, preklopite prema vašim prsima. Penetracija će tako biti jača, a osjećaj bolji.

Pseća poza

Iako mnogi misle kako žena u toj pozi ne može postići orgazam, varate se. Žene itekako mogu uživati, ali ako to uistinu i želite. Žena bi trebala leći na trbuh i lagano podignuti stražnjicu, a ako vam je teško, možete si pomoći i jastukom. Pokreti muškarca trebaju biti sporiji i u ritmu. Orgazam žene u takvoj pozi ne bi trebao izostati. 

Žena na vrhu

Ovu pozu muškarci obožavaju jer tako najbolje vide svoju partnericu, a kako bi još više uživali, mogu napraviti neke izmjene. Kada je žena gore neka i muškarac sjedi da vam se prsa dodiruju. Žena jednu ruku neka zabaci iza sebe i oslanja se na krevet. Muškarac će tako moći raditi sa svojim rukama što želi, a žena će kontrolirati pokrete., piše večernji list