Kako danas izgleda stan iz serije “Lud, zbunjen, normalan”? “Možda ću vas sada razočarati, ali…”

Kako danas izgleda stan iz serije “Lud, zbunjen, normalan”? “Možda ću vas sada razočarati, ali…”

Youtuber Bakir Karasalihović na svojem je kanalu objavio video koji je izazvao veliko oduševljenje među obožavateljima serije “Lud, zbunjen, normalan”.

Bosanskohercegovački youtuber Bakir Karasalihović odlučio je saznati gdje se nalazi i kako danas izgleda stan obitelji Fazlinović iz kultne humoristične serije “Lud, zbunjen, normalan”.

U pomoć mu je priskočio i glumac Tarik Đžinić, koji je u posljednje dvije sezone serije utjelovio lik Džebre.

Zajedno su se uputili i u potragu za nekim drugim legendarnim lokacijama iz serije, a krenuli su od ulice u kojoj se nalazio kafić San Remo.

Tarik je otkrio da se mnogi turisti i ljubitelji serije koji dolaze u Sarajevo traže kafić i raspituju se gdje je po forumima, kod lokalaca, kontaktiraju glumce…

“Ovdje je bio taj kafić, no danas je prostor napušten”, kazao je Tarik u videu, a s Bakirom se zatim uputio do zgrade u kojoj se nalazio stan Fazlinovića.

“Možda ću vas sada razočarati, ali taj stan ne postoji. Dakle, sve što ste vidjeli tijekom svih sezona je bo studio. Uključujući i San Remo i studio Akord, kao i stan Fazlinovića koji svi traže, ne postoje”, otkrio je Tarik., prenosi showbuzz