Sakoman tvdi: ‘Policajci su na na intervenciji šmrkali kokain. S njima bio sin visokog državnog dužnosnika’

Sakoman tvdi: ‘Policajci su na na intervenciji šmrkali kokain. S njima bio sin visokog državnog dužnosnika’

Na pitanje je li među tim policijskim službenicima bio netko tko je obiteljski povezan s nekim od visokih državnih dužnosnika, Sakoman je odgovorio potvrdno….

Psihijatar Slavko Sakoman ispričao je šokantne detalje jedne policijske intervencije koja se dogodila u Zagrebu, 31. prosinca 2022, kada su policajci došli na intervenciju ostali s osobama koje su zatekli u stanu, izvadili i ponudili kokain te zajedno s prisutnima konzumirali drogu, piše N1.

Ovaj stručnjak za liječenje ovisnosti za sporni je slučaj saznao od obitelji jednog od sudionika te večeri.

– Ekipa u policijskim odorama je došla u taj stan. Došlo je njih troje. Međutim, ostali su tamo s njima i nastavili se družiti. Jedan policijski službenik, da pridonese zabavi, izvadio je kokain i ponudio društvo te i sam povukao – ispričao je Sakoman. 

Dodao je da su od tri policijska službenika dva šmrkala kokain, a treći nije.

Sakoman je siguran da ovo nije izmišljena priča zbog načina na koji je došao do te informacije.

– To se 100 posto dogodilo. Ljudi u mene imaju povjerenja – tvrdi.

Na pitanje je li među tim policijskim službenicima bio netko tko je obiteljski povezan s nekim od visokih državnih dužnosnika, Sakoman je odgovorio potvrdno. Kako piše N1, radi se o sinu jednog od dužnosnika.

– To je nedvojbeno da je bilo. Ne bih želio da niti jedna od obitelji tih djelatnika MUP-a pretrpi štetu. Droga je ozbiljan problem, moramo ga rješavati – upozorava Sakoman koji je o svemu spreman i svjedočiti nadležnim tijelima ako ga pozovu.