Srpski Indiana Jones : ‘Našli smo jedno od najvećih nalazišta zlata na svijetu. Dvoje nas zna gdje je to mjesto’

Srpski Indiana Jones : ‘Našli smo jedno od najvećih nalazišta zlata na svijetu. Dvoje nas zna gdje je to mjesto’

‘Samo je Srbija donijela genijalnu odluku da sebi puca u nogu’, rekao je Vučić pri kraju svoga obraćanja

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u ponedjeljak navečer se obratio javnosti. Govorio je i o Kosovu, a nakon teških tema odlučio je s građanima i podijeliti nešto “što zna samo dvoje ljudi”.

“Objavili ste da je pronađeno zlato u Žagubici. Imam jednu dobru vijest. Našli smo još jedno mjesto u Srbiji s puno više zlata, ali da ne govorim točno još, sjatit će se svi. Dobro. Zna nas dvoje gdje je to mjesto. Ne pokušavajte to saznati dok ne dođemo da radimo svoj posao. Inače, kako se sazna, skoči cijena svega puta 10, puta 50”, rekao je Vučić pa nastavio:

“Više država ne može raditi svoj posao. Našli smo prema prvim preliminarnim izvještajima, bit će dodatnih provjera, ali jedno od prvih sto, a možda i bolje od toga nalazišta u cijelom svijetu. Da smo imali pameti da iskoristimo litij, a ne da budemo Bolivija. Samo je Srbija donijela genijalnu odluku da sebi puca u nogu. Mi ćemo svoj posao raditi, naše je da budemo zabrinuti, narodu Srbije da zna da će ovo biti teška godina za nas. Ali što da radimo. Iz ove kože ne možete, a preživjela je Srbija i pobijedila u mnogo težim prilikama, pobijedit će i danas”, poručio je., piše danas.hr