Zdravko Mamić planira ponovno pred oltar? Mlada ljepotica zbog njega je ostavila muža, jedna ih je stvar razotkrila

Zdravko Mamić planira ponovno pred oltar? Mlada ljepotica zbog njega je ostavila muža, jedna ih je stvar razotkrila

Već se neko vrijeme šuška kako je Zdravko Mamić u Hercegovini pronašao 30-ak godina mlađu ‘srodnu dušu’, te da bi se uskoro trebali vjenčati, piše Story.

Navodno je riječ o mladoj Jeleni P. iz Ljubuškog s kojom se Zdravko ni ne skriva po Hercegovini. Gotovo svakodnevno su viđani u Mostaru gdje su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Zdravkom, a sve je krenulo još prije tri godine dok je Jelena navodno bila Mamićeva tajnica.

Tad se nije ni pretpostavljalo da su u vezi budući da je on još uvijek u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima dvije kćeri – Ivu i Luciju dok iz prvog braka ima sina Marija. U to vrijeme, Jelena i Marina su zajedno viđane na kavama.

No, šuškanja je potaknuo skupocjen automobil Range Rover kojeg je Mamić poklonio Jeleni. Od tada su više puta zajedno viđeni u noćnom klubu Taboo u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti.

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost, objavio je Story.

Koji je status braka s Marinom nije poznato.