Zoran i Hedviga prvu su bračnu noć proveli zajedno u krevetu, on oduševio njezinu majku

Zoran i Hedviga prvu su bračnu noć proveli zajedno u krevetu, on oduševio njezinu majku

Gledatelji ‘Braka na prvu’ imali su priliku pogledati već nekoliko vjenčanja, među njima i vjenčanje Hedvige i Zorana. Od prvog trenutka pomislili su da će odgovarati jedno drugome

Jedan od parova koji se vjenčao u prošloj epizodi ‘Braka na prvu‘ bili su Zoran i Hedviga, a na njihovoj svadbi, svi su optimistični u vezi njihova odnosa, uključujući i same mladence. Svi su pomislili kako su njih dvoje idealan par između kojega bi se moglo roditi nešto više., prenose 24sata

– Ima taj malo mističniji pogled i imam osjećaj da, kad te pogleda, jako te duboko gleda iznutra. Hoću li uopće sakriti ijednu emociju pred njim ili će on mene samo čitati kao otvorenu knjigu – kazala je Hedviga.

Zoran je odlučio popričati s Hedviginom majkom, što se njoj jako svidjelo.

– To što je došao do mene mi je bilo izuzetno bitno jer je na taj način dao do znanja da je zainteresiran za njihovu budućnost, da mu je jako bitno što i kako će s njom – rekla je Hedvigina majka.

Majka je rekla i kako Hedviga malo zatvorenija osoba jer je bila povrijeđena u prethodnoj vezi.

Hedvigine prijateljice komentirale su kako Zoran ima dobar naglasak i bradu te da im se sviđa njegova visina. Cijelu večer su se zabavljali s gostima, pjevali i plesali.

– Jedva čekam taj trenutak da se otuširamo i legnemo u krevet. Da, spavat ćemo zajedno u krevetu, rekla sam mu da ne ide na kauč sigurno. Moramo se oboje naspavati, trebamo snagu za naše bračno putovanje – rekla je Hedviga nakon što je njihov poseban dan završio.

Sljedeće jutro Hedviga i Zoran još uvijek ne mogu vjerovati da su muž i žena, ali su jako optimistični oko svog odnosa i daljnjeg druženja. Noć su proveli spavajući u zajedničkom krevetu.

24sata

– Kad sam se probudio i vidio da netko leži pored mene, bio je iznenađujuć, trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim da sam oženjen – priznao je Zoran.

– Koncept da sam sad supruga je odličan, povremeno si gledam prsten pa se igram s njim pa ga skinem pa ga vratim – kroz smijeh je priznala Heda.

24sata

Od jutra su se šalili i smijali, a Hedviga je rekla:

– Mislim da smo se tako nekako našli, da smo ušli u ovo i da ćemo ostati u ovom.