Svečana primopredaja novog sanitetskog vozila za potrebe Doma zdravlja Dr. Andrija Štampar u Novoj Gradiški

Svečana primopredaja novog sanitetskog vozila za potrebe Doma zdravlja Dr. Andrija Štampar u Novoj Gradiški

Svečana primopredaja novog sanitetskog vozila za potrebe Doma zdravlja Dr. Andrija Štampar u Novoj Gradiški, odnosno, za prijevoz pacijenata, održana je danas uz nazočnost župana Brodsko-posavske županije Danijela Marušića i ravnatelja Doma zdravlja Marijana Šapine i ravnatelja OB Nova Gradiška Josipa Kolodzieja.

Vozilo vrijedno ukupno 583.532, 50 kuna osigurano je temeljem Javne nabave iz decentraliziranih sredstava Brodsko-posavske županije, a vozilo je, temeljem Javne nabave, isporučila tvrtka “Remix” d.o.o. iz Osijeka.

I ovim putem Brodsko-posavska županija nastavlja politiku unapređenja i pružanja kvalitetne zdravstvene usluge svim stanovnicima Brodsko posavske županije.

Nabava novog vozila tek je mali segment onoga što Brodsko-posavska županija provodi u području razvoja zdravstvenog sektora od energetskih obnova, rekonstrukcije i dogradnje pojedinih odjela bolnica i domova zdravlja, kao i nabave suvremene opreme kako bi medicinska skrb bila dostupnija i kvalitetnija za sve stanovnike.