FOTO: Pogledajte kako je majka našeg mladog hajdukovca izgledala kada je proglašena misicom, od tada su prošle 23 godine, a ona je samo sve zgodnija!

FOTO: Pogledajte kako je majka našeg mladog hajdukovca izgledala kada je proglašena misicom, od tada su prošle 23 godine, a ona je samo sve zgodnija!

Majka je mladog hajdukovca Borne Buljana je bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan, koja se to titulom okrunila 2000. godine.

Bivša Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan ovih se dana našla u fokusu javnosti zbog svojeg starijeg sina Borne Buljana, koji je kao golman juniorske momčadi hajduka izborio polufinale Lige prvaka nakon pobjede nad Dortmundom.

Ranata nije skrivala koliko je ponosna na svojeg sina, kojemu je nakon velike pobjede čestitala i na svojem profilu na Instagramu, gdje broji preko 148 tisuća pratitelj.

Na društvenoj mreži s razlogom je popularna jer se obično hvali svojom besprijekornom figurom u oskudnim izdanjima i motivira ljude na tjelovježbu.

Renata danas radi kao fitness trenerica, a titulom misice okrunila se prije 23 godine. Kako je tada izgledala, pogledajte u našoj galeriji, a pronašli smo i njezinu fotografiju iz 1999. godine, kada je bila prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

fOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Prije osvajanja titule misice radila je kao spasiteljica na plaži, a upravo ju je taj posao 2000. godine doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske te je bez ikakvih očekivanja osvojila krunu.

“Kao da je bilo jučer, i dandanas smo u dobrim odnosima, jedna velika obitelj, i tako mi je drago da sam dio toga, te predivne priče. Jer ovo što sam ja proživjela puno je lijepih momenata i lijepih prilika”, prisjetila se jednom prilikom za IN magazin.

Inače, Renata sa suprugom Petrom, koji je profesionalni vojnik i bio je dva puta u Afganistanu, ima još i mlađeg sina Narda.