FOTO ! Zbog objavljivanja golišavih fotografija na društvenim mrežama odrekla se odbojke, nisu požalili ni ona ni pratitelji…

FOTO ! Zbog objavljivanja golišavih fotografija na društvenim mrežama odrekla se odbojke, nisu požalili ni ona ni pratitelji…

Amerikanku s Floride, Kaylu Simmons (27), navijači su proglasili najatraktivnijiom odbojkašicom što i nije previše iznenađujuće s obzirom na to da na društvenim mrežama nerijetko objavljuje provokativan sadržaj. 

Simmons se sredinom 2020. godine oprostila od odbojke zauvijek, a razlog su bile objave na njezinim društvenim profilima. Naime, u klubu su je kritizirali zbog golišavih fotografija, ali Simmons je shvatila da se radi o unosnoj zaradi koju ne može imati od odbojke. 

“Moje tijelo, moja stvar! Odlazim!”, poručila je klupskim djelatnicima na odlasku. 

U trenutku kada je napustila odbojku imala je 118.000 pratitelja, a Simmons trenutačno na Instagramu prati rekordnih 918.000 ljudi te će po svemu sudeći ova brojka još narasti. Iako je tada ražalostila brojne navijače koji su dolazili gledati odbojku zbog nje, na Instagramu svakodnevno razveseli svoje obožavatelje. 

“Bila sam razapeta, jer nisam mogla uživati u svom tijelu i baviti se sportom koji volim. Tada sam shvatila da ne smijete dozvoliti ljudima da utječu na to kako doživljavate sebe”, poručila je bivša odbojkašica, pišu 24sata.