FOTO DAN LUDILA BIVŠE VOZAČICE I ATRAKTIVNE MANEKENKE: OTIŠLA NA ZAHVAT, PA DVAPUT PREGAZILA ZAPOSLENICU KLINIKE
‘Bila je ohola i nepristojna otkako je stigla u kliniku. Bila je vidno uznemirena‘

FOTO DAN LUDILA BIVŠE VOZAČICE I ATRAKTIVNE MANEKENKE: OTIŠLA NA ZAHVAT, PA DVAPUT PREGAZILA ZAPOSLENICU KLINIKE
‘Bila je ohola i nepristojna otkako je stigla u kliniku. Bila je vidno uznemirena‘

Manekenka i bivša vozačica Formule 3, Carmen Jordá (34) je pod ozbiljnim optužbama da je u dva navrata pregazila ženu te potom pobjegla s mjesta nesreće ne pruživši joj potrebnu pomoć.

Naime, čitavu priču u javnost pustila je nastradala zaposlenica jedne estetske klinike koju je posjećivala Carmen.

– Nakon završetka tretmana trebala sam naplatiti račun – pojasnila je unesrećena te također otkrila kako je isti iznosio 300 eura, ali ga Carmen nije imala namjeru podmiriti., piše sportske.jutarnji

FOTO: INSTAGRAM

– Rekla je da ne mora ništa platiti jer ima poslovni dogovor s vlasnikom kirurgije.

Nakon rasprave bivša vozačica je napustila kliniku, a zatim je krenuo kaos.

– Ona je upalila svoje vozilo, ubacila u rikverc te me je nekoliko puta udarila. Otišla sam joj reći kako nije svjesna onoga što čini, a ona mi je potom poručila ‘bježi, pregazit ću te‘. Potom se ponovno okrenula, udarila me, te odbacila tri metra na obližnje parkirane automobile. Carmen je zatim pobjegla s otvorenim suvozačevim vratima – govorila je unesrećena djelatnica koja također tvrdi da je nakon ovog događaja morala otići u bolnicu kako bi joj se pružila fizička, ali i psihološka pomoć.

FOTO: INSTAGRAM

– Bila je ohola i nepristojna otkako je stigla u kliniku. Bila je vidno uznemirena, vikala je i tražila da radimo ono što ona želi. Otkad se to dogodilo, patim od anksioznosti, jako sam nervozna, teško spavam i apatičnog sam ponašanja. Ne da mi se pričati ni izlaziti. Ne mogu pronaći logično objašnjenje za Carmenovo ponašanje.

Nakon čitave priče mediji u Španjolskoj pokušali su stupiti u kontakt s Carmen, ali čim su joj spomenuli incident razgovor je stao.

Ipak, Jordá se oglasila putem svojeg odvjetničkog tima koji tvrdi:

– Informacije u kojima se optužena tereti za prometnu nezgodu 9. ožujka 2023. apsolutno su lažne i nemaju nikakve veze sa stvarnošću. Nitko od nas nije upoznat s pokretanjem bilo kakvog pravnog postupka te također nitko nije dobio obavijest o bilo kakvoj pritužbi na račun našeg klijenta.