Marina progovorila o svojoj kriminalnoj prošlosti: ”Svoje sam odslužila, danas o tome svjedočim’

Marina progovorila o svojoj kriminalnoj prošlosti: ”Svoje sam odslužila, danas o tome svjedočim’

Marina Šantor, sudionica ovogodišnje sezone showa ‘Ljubav je na selu’ ispričala je kako je završila u pritvoru zbog pljačke casina. Tvrdi kako je nepravedno kažnjena jer je nitko nije prepoznao, te da sad svjedoči mladima o svemu pto joj se dogodilo

 Nakon što su mediji donijeli priču kako je sudionica RTL-ovog showa “Ljubav je na selu” Marina Šantror (35) kao tinejdžerica bila u pritvoru zbog tri pljačke, ona je za RTL.hr iznijela svoju stranu priče. U pritvoru je provela 11 mjeseci, tamo je navršila 19 godina, a kaže kako danas mlade educira o tome kako nikada ne smiju upasti u loše društvo.

– U to sam vrijeme hodala sa svojom prvom ljubavi i on se bavio svakojakim stvarima, ta cijela ekipa je bila kvartovska. Moj bivši dečko i pokojni prijatelj su organizirali pljačkice. No, dogodila se pljačka casina gdje smo mi redovito odlazili na kave. Moj bivši i prijatelj bavili su se sitnim kriminalom i kada su bili uhvaćeni, kako policija mjesecima nije mogla riješiti slučaj casina, mi smo završili u policijskoj postaji. I tako sam i ja završila u istražnom postupku.

Bila sam prvo na informativnom razgovoru nakon kojeg sam mislila da ću se vratiti kući, no to se nije dogodilo. Završila sam u zatvoru s 18 godina gdje sam provela 11 mjeseci. 19-ti rođendan sam tamo navršila. Imali smo 13 svjedoka, nitijedna osoba me nije prepoznala jer je opis bio da je djevojka kratke plave kose, niskog rasta, no svejedno, svoje sam nepravedno odslužila  – rekla je Marina i dodala da je napisi u medijima ne smetaju jer se formirala u samosvjesnu ženu. 

– Moje rane su potpuno zacijelile što se mene tiče. Moja okolina zna moju stranu priče. Što se tiče mladih – stvarno nije zabavno biti u zatvoru, biti u lošoj ekipi, od mangupa se bježi, s njima se ne bude jer što god on napravio možete vrlo lako završiti na mom mjestu, samo zato što ga štitite – kazala je i dodala kako joj je u svemu pomogla vjera, a promijenila se i kada je postala majka dječaka Aleksandra. 

– U petom mjesecu trudnoće sam prekinula s ocem svog djeteta, o razlogu ne bih voljela govoriti. U posljednje sam vrijeme s njegovim tatom u fantastičnim odnosima, njemu je trebalo vremena da shvati da će biti tata i da preuzme neku vrstu odgovornosti. Sve je uredu što se toga tiče. Trudnoću sam prošla sama, kao i rođenje, on nije bio prisutan, ali sada je sve super. Obožavaju se i uključen je odgoju – rekla je i dodala kako joj se odmah svidio farmer Hrvoje. Dodala je i kako je na društvenim mrežama dobila puno pozitivnih komentara. 

– Osoba koja klikne na članak, vidi da je moja priča sa zatvorom bila 2006. godine. Osoba koja zbroji dva i dva i ima imalo empatije reći će da sam bila mlada i griješila te da je dalje krenula sa životom. Nisam očekivala toliko pozitivnih komentara jer su uvijek bili negativni.

Čak sam i odgovorila na komentar koji mi je bio čisti blagoslov. Jako puno svjedočim o svojoj prošlosti, pogotovo mladima, a nekada sam uspjela imati utjecaja i na starije osobe. Ne bih mijenjala to iskustvo, žao mi je što sam bila u zatvoru, imala sam velike traume no svoj sam vojni rok odslužila. Da nije bilo toga, danas ne bi vjerojatno neke stvari preživjela – zaključila je Marina.