Autom na zebri u Vukovaru udarila dječaka pa pobjegla. Teško je ozlijeđen

Autom na zebri u Vukovaru udarila dječaka pa pobjegla. Teško je ozlijeđen

JUČER u 19.27 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći u Ulici dvanaest redarstvenika u Vukovaru u kojoj je ozlijeđen maloljetnik, objavila je policija.

“Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici utvrdili su kako se nepoznati vozač nepoznatim vozilom udaljio s mjesta prometne nesreće nakon što je naletio na maloljetnog pješaka koji je prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza. Maloljetniku je pružena hitna medicinska pomoć u NMB “Dr. Juraj Njavro” u Vukovaru gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.

Naknadno našli vozačicu

U 22 sata u Borovu policijski službenici su pronašli osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka koji se dovodi u svezu s prometnom nesrećom. Nad automobilom je obavljen očevid te je utvrđeno da je njime upravljala 38-godišnjakinja. Vozačica je uhićena i nad njom provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći.

Od vozačice su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu. Nadležnom državnom odvjetništvu policija će dostaviti kaznenu prijavu”, objavila je policija., prenosi index