Veliki tjedni horoskop: Blizanci će imati neizbježnu krizu u vezi, a Ribama će sve ići od ruke

Veliki tjedni horoskop: Blizanci će imati neizbježnu krizu u vezi, a Ribama će sve ići od ruke

Djevice će riješiti pitanje nasljedstva ili se zbližiti s utjecajnom osobom, dok će Vage pak napokon upoznati osobu koja će im u potpunosti odgovarati., pišu 24sata

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Do izražaja će doći vaša sposobnost prenošenja znanja na druge. Više surađujte s kolegama i vjerujete im, osobito ako zbog različitih razloga niste u mogućnosti samostalno obaviti posao.

Ljubav – Ljubavna odvajanja su izvjesna u odnosima koji već dulje vrijeme nose breme problema. U vezama u kojima dominira razumijevanje i ljubav neće biti negativnih promjena, upravo suprotno. Potencijalne životne teškoće još će vas čvršće povezati.

Zdravlje – Mars ulazi u vama nepovoljan znak Raka pa ćete biti aktivniji i dinamičniji, ali time raste i opasnost od upala, temperatura i raznih nezgoda. Ovnovi bi mogli imati tegoba sa sinusima i očima pa je dobro provjeriti dioptriju.

Najbolji dan: 1. travnja

Najlošiji dan: 28. ožujka

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao – Zadaci i obaveze neće podnositi odgodu, ali ni nemar. Želite li ih dovršiti u predviđenom roku i na zadovoljavajući način, morat ćete se pojačano koncentrirati te uložiti više truda i znanja.

Ljubav – Više ćete se smijati i biti opušteni. Vaše zasluge za kvalitetnije odnose s okolinom, a pogotovo osobama suprotnog spola bit će velike. Bezbolno ćete izaći iz ljubavne veze koja vas više ne zadovoljava. Razlog će biti vaša zaljubljenost u drugu osobu.

Zdravlje – Bikovi rođeni u travnju osjećat će pojačanu nervozu, a i neke kronične tegobe mogle bi uzeti maha. Ostali su u dobrom razdoblju u kojem im neće nedostajati optimizma i pozitivne energije za druženja.

Najbolji dan: 29. ožujka

Najlošiji dan: 31. ožujka

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – Vrijeme je da Blizanci ostvare ono o čemu već dugo sanjaju. Mnogi će upisat neki od tečaja, sudjelovati na predavanjima ili se odlučiti na nastavak davno prekinutog školovanja.

Ljubav – Ako ste u dugoj vezi ili braku, kriza je izvjesna. Svađat ćete se oko novca, načina ulaganja i trošenja. Neće vam polaziti za rukom konstruktivno riješiti svađe, pa je najuputnije da se suzdržite od rasprava kojima ćete biti skloni zbog vama nepovoljne Venere.

Zdravlje – Zdravlje će vam se od 26.3. malo poboljšati, no i dalje morate biti oprezni. Osjećate li se depresivnima ili ste izmučeni kakvom virozom, ojačajte se multivitaminskim pripravcima. Više se družite s ljudima.

Najbolji dan: 26. ožujka

Najlošiji dan: 30. ožujka

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao – Ponekad ćete se osjećati iscrpljeno i umorno pa obavljajte samo najvažnije poslove. Ipak, stvari će se nakon dugo vremena početi okretati u vašu korist, osobito od 13. ožujka kada sve kreće nabolje.

Ljubav – Moguća je ljubav u kojoj će biti prisutna razlika u godinama, kulturnom podrijetlu ili načinu života. Nije isključeno da pod utjecajem određenih okolnosti Rakovi napokon popuste i priznaju sebi svoje osjećaje. Ako ste u braku, čuvajte se svoje naglosti.

Zdravlje – Psihičko zdravlje bit će vam odlično, no ako ste rođeni u lipnju, Marsov utjecaj u vašem znaku od 26.3. upozorava na pojačan utrošak energije. Pripazite na glavu, ali i probavu. Zanimat će vas bioenergija i alternativno liječenje.

Najbolji dan: 28. ožujka

Najlošiji dan: 26. ožujka

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao – Znat ćete se nametnuti i istaknuti, a samopouzdanje i želja za djelovanjem poticat će vas na povećane napore. Sretni obrati koji će vas pratiti, pomoći će Lavovima da riješe probleme koji ih opterećuju.

Ljubav – Ako ste u dugoj vezi ili braku, doći će do zasićenja. Poslovne obaveze i ambicije vas ili vašeg partnera, mogle bi uzrokovati ozbiljnije podrhtavanje ljubavnog tla. U svakom slučaju, ne donosite odluke brzopleto. Neka vrijeme postane vaš saveznik.

Zdravlje – Nemojte pretjerivati sa slatkišima. Kilogrami će se lako primati, a teško skidati. Bit ćete zabrinuti za slabo zdravlje nekog od ukućana kojeg ćete morati njegovati, a to će i vas iscrpljivati.

Najbolji dan: 31. ožujka

Najlošiji dan: 29. ožujka

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao – Mogli biste riješiti pitanje nasljedstva ili se zbližiti s utjecajnom osobom koja će biti vaš sponzor ili tajni mecena. Očekuje vas niz knjigovodstvenih, poreznih i računovodstvenih obveza.

Ljubav – Planeti onemogućavaju da kvalitetno komunicirate s partnerom. Vrlo je bitno da govorite ono što mislite i da ništa ne poduzimate dok ste ljuti. Nastojte slušati ono što vam partner govori i uvjerite se da je on dobro shvatio ono što ste vi mu rekli.

Zdravlje – Od 26.3. Djevice će osjetiti porast energije, ali i samopouzdanja. Pripazite na pojačanu nervozu, zbog koje bi mogli imati prolazne tahikardije.

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 27. ožujka

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Posao – U razdoblju ste kada će iznimno važna biti naklonost javnosti, ugovori i zakonske mogućnosti. Ako ste javna osoba, mogli biste biti izloženi kritikama koje će se pojaviti u novinama, medijima.

Ljubav – Ako ste sami, ovaj će tjedan označiti pozitivnu prekretnicu u upoznavanju osobe koja će vam u potpunosti odgovarati. Ta će osoba na vas ostaviti snažan dojam svojom pojavom. Simpatije će biti uzajamne, a razvoj zbivanja brz i gotovo neočekivan.

Zdravlje – Rujanske Vage najjače će osjetiti nepovoljno Marsovo djelovanje – pripazite na bubrege, mjehur i glavu koji su
vaše osjetljive točke. Ostale Vage će biti usmjerene na svoj izgled i posjećivati kozmetičara, frizera.

Najbolji dan: 1. travnja

Najlošiji dan: 28. ožujka

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao – Izvjesne su promjene, primjerice preseljenja u druge prostorije i slično, pa do onih većih koje bi vas mogle usmjeriti u jednom novom pravcu. Bitno je da se prilagodite i ne dolazite u sukob s autoritetima.

Ljubav – Ako ste nedavno prekinuli vezu, suočavat ćete se s posljedicama toga čina. Mogli biste shvatiti da ste pogriješili i poželjeti vrijeme vratiti unatrag. Marsova potpora od 26. ožujka unosi dah novih promjena pa nije isključen početak s novom osobom.

Zdravlje – Ništa neće moći naštetiti Škorpionovom izvanrednom psihofizičkom stanju. Odgovarat će vam aktivan način života, dok će vas ljenčarenje samo oneraspoložiti. Počet ćete se intenzivnije baviti tjelovježbom i šetnjama.

Najbolji dan: 29. ožujka

Najlošiji dan: 1. travnja

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao – Radni dani bit će prilično dugi, a uključivat će kontakte, komunikaciju, putovanje, pružanje intelektualnih usluga, a možda i obučavanje novih kadrova. Od vas će se tražiti informacije, savjet i pomoć.

Ljubav – Poslovna zbivanja odnosit će vam mnogo vremena, a nerijetko će i večernji izlasci i društveni život biti povezani s poslom. Tako bi radna scena mogla biti poprište novih poznanstava, simpatija i potencijalnih ljubavi. Ako ste u braku, moguće su svađe!

Zdravlje – Poslovni problemi i loši međuljudski odnosi Strijelcima remete duševnu ravnotežu. Uredna prehrana i više sna vratit će vam izgubljenu energiju. Od 26. ožujka osjećat ćete se bolje, a najviše rođeni u studenome.

Najbolji dan: 31. ožujka

Najlošiji dan: 26. ožujka

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao – Nemojte se oslanjati na mišljenja kolega, koji će vas živcirati zbog svoje površnosti i neodgovornosti. Morat ćete češće ispravljati tuđe propuste, obavljati poslove koji vam po mnogo čemu ne odgovaraju.

Ljubav – Osjećajna sreća kojom ćete zračiti djelovati će poput magneta na suprotni spol. Tako se može dogoditi da vam se i pored nove simpatije svidi još netko. Oni u braku uspješno će rješavati obiteljske probleme ili komunikacijske nesporazume s partnerom.

Zdravlje – Nepovoljan Marsov utjecaj od 26.3. mogao bi poljuljati vaš imunitet. Tome će najviše biti skloni rođeni u prosincu, koji se trebaju pričuvati ozljeda, padova i viroza. Jarčevi rođeni u siječnju osjećat će se odlično!

Najbolji dan: 30. ožujka

Najlošiji dan: 28. ožujka

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao – Vrijeme je dobro za donošenje odluka, za ulazak u nove poslove i slične krupnije promjene. Neće vam biti problem obavljati ni najdosadnije i najbanalnije zadatke. Zarade su vam bolje.

Ljubav – Tjedan označava pravu renesansu ljubavnih i obiteljskih odnosa, pa uživajte bez zadrške. Neke od vas će osim ljubavi spajati i poslovni interesi s partnerom pa su mogući zajednička ulaganja ili ulasci u nove poslove, koji će vas još više zbližiti.

Zdravlje – Vodenjakovi zdravstveni problemi bit će usko povezani s emocionalnim nezadovoljstvom. Utjehu ćete bezuspješno tražiti u hrani i piću, čime ćete opteretiti ionako osjetljivu probavu. Pazite se ozljeda nogu i padova!

Najbolji dan: 27. ožujka

Najlošiji dan: 31. ožujka

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – Sve vam ide od ruke. Sve su opcije moguće, od napredovanja na postojećem radnom mjestu, nagrađivanja za dosadašnji trud u obliku promaknuća, pa sve do potpune promjene vaše dosadašnje poslovne slike.

Ljubav – Planeti će Ribama omogućiti da uz malo truda pronađu rješenja za probleme i usuglase se s partnerom. Budite inicijator razgovara i pomirenja. Slobodne će njihova simpatija još neko vrijeme držati na odstojanju. Budite strpljivi, doći ćete na svoje.

Zdravlje – Držat ćete do svog izgleda. Rado ćete trošiti novac na razne kozmetičke tretmane i preparate koji će vam pomoći da očuvate mladenački izgled. Zdravlje će vam od 26.3. biti jako dobro, a i stresu ćete biti manje izloženi.

Najbolji dan: 28. ožujka

Najlošiji dan: 26. ožujka