Doveo u zabludu stotine žena: Postao je otac više od 500 djece širom Europe!

Doveo u zabludu stotine žena: Postao je otac više od 500 djece širom Europe!

Vlasti su 41-godišnjeg glazbenika iz Nizozemske još 2017. stavile na crnu listu jer je pomoću njegove sperme začeto više od 100 beba u 10 klinika. No to ga nije zaustavilo.

Nizozemac Jonathan Jacob Meijer iz Haaga optužen je da je doveo u zabludu stotine žena kojima je donirana njegova sperma te da je postao otac više od 500 djece širom Europe!

Vlasti su tog 41-godišnjeg glazbenika još 2017. stavile na crnu listu jer je pomoću njegove sperme začeto više od 100 beba u 10 klinika. No to ga nije zaustavilo te je nastavio donirati spermu u Danskoj i Ukrajini putem web-stranica.

Sada ga je zaklada Donor Child Foundation i tužila kako bi ga spriječila da donira još više sperme. Eva je rekla da je osjetila mučninu kad je shvatila u kojoj je mjeri Meijer donirao svoju spermu, prenosi Dnevnik.hr.

“Da sam znala da je već dobio više od 100 djece, nikad ga ne bih izabrala. Mnoge majke govorile su mu da mora prestati, ali ništa ne pomaže. Stoga je odlazak na sud jedina opcija koju imam da zaštitim svoje dijete”, rekla je Eva.

Želi da se sva njegova sperma koja je pohranjena u bankama sperme uništi.

Ako su brojke točne, Meijer je po broju potomaka pretekao Clivea Jonesa, umirovljenog britanskog učitelja matematike koji je tvrdio da je najplodniji svjetski donor sperme nakon što je dobio gotovo 130 djece, piše Metro.