Milko strasno poljubio Jasnu pred drugim kandidatkinjama: ‘Jel’ nisu mogli malo izdurati?’

Milko strasno poljubio Jasnu pred drugim kandidatkinjama: ‘Jel’ nisu mogli malo izdurati?’

Situacija kod Milka u RTL-ovom showu Ljubav je na selu je opuštena, no ljubavno pomalo napeta. Povjerio je damama da mu se emocije mijenjaju iz dana u dan, a dogodio se i manji konflikt među AnomMandom i Milkom.

“Zamislite da ste MMA borci i kaže ‘tučemo se za Milka’, bi li pristala?”, pitao je Milko Anu. “Ne, otišla bi u kut i isplakala se da me nitko ne vidi”, poručila je. “Ankica je malo povučenija žena, ne želi svađe i guranje, a nas dvije se bogami guramo pa ćemo vidjeti koja će koju izgurati. Još se nismo potukle, ali ne garantiram da nećemo”, komentirala je, pak, Jasna. “Meni je svejedno, evo vam Milana”, rekla je Ana.

“Ljubomore, ljubomore, itekako ljubomore. Što da ja tu radim?”, komentirao je Milko situaciju. “Ne znam koja mi je draža”, rekao je Milko djevojkama. “Neću se boriti rukama i nogama”, dodala je Manda.

Očekivanja od Milka su visoka, a pao je i strasni poljubac između njega i Jasne! “Što očekujem od njega? Sve!”, komentirala je Jasna odnos s Milkom. Tijekom samotne šetnje, poljubili su se, a Manda i Ana poljupcu su svjedočile. “Nisam ljubomorna, to nije lijepo, ali jel’ nisu mogli malo izdurati?”, zaključila je Ana nakon poljupca Milka i Jasne.