‘SE**ALA SAM SE 10 PUTA NA TJEDAN’! VODITELJICA ZAVELA BIVŠEG DEČKA HRVATICE, O NJEGOVOM PADU SE PRIČA

‘SE**ALA SAM SE 10 PUTA NA TJEDAN’! VODITELJICA ZAVELA BIVŠEG DEČKA HRVATICE, O NJEGOVOM PADU SE PRIČA

Dok je teniska sezona u punom zamahu, za sada nema previše uspjeha za igrača koji je još lani bio šesti na svijetu, bio je i finalist Wimbledona pretprošle godine, ali trenutno ne uživa u previše veselja na terenu jer se sada nalazi na 23. poziciji na svijetu, s po pet pobjeda i poraza na dosadašnjem ovogodišnjem putu na Touru.

U središtu priče nalazi se Talijan Matteo Berrettini, poznati talijanski igrač koji je u privatnom životu bio u vezi s rođenom Zagrepčankom Ajlom Tomljanović, Hrvaticom koja igra za Australiju. Zajedno su bili od 2019. do lani, a 26-godišnji talijanski tenisač sada je s 11 godina starijom sunarodnjakinjom Melissom Sattom, manekenkom i televizijskom voditeljicom, u vezi koja se ‘razbuktala’, ali Berrettiniju istovremeno na terenu ne ide po željama.

FOTO: INSTAGRAM

Zbog toga se i o Melissi priča, a njoj nisu strane avanture sa sportašima. Prije talijanskog tenisača, spominjalo se da je voditeljica donedavno bila u vezi s poduzetnikom Mattijom Rivettijem, dok je ranije bila u braku s poznatim nogometašem, ganskim reprezentativcem Kevin-Princeom Boatengom, a dok su bili zajedno, odjeknuo je i jedan jako posebni javni istup talijanske voditeljice.

Prošlo je od toga već više od 10 godina, bilo je 2012., no još se pamti kako je Melissa tada pričala kako se s Boatengom – sek*a 10 puta na tjedan.

Dotaknula se toga i kasnije, spominjući da je puno bure izazvala takvim riječima. Unatoč tome, za samu sebe rekla je da nije nimfomanka.

FOTO: INSTAGRAM

Kritike počele dolaziti

Nakon što je Berrettini upao u rezultatsku ‘rupu’, što se odrazilo i na njegov plasman u poretku najboljih tenisača svijeta, počele su dolaziti kritike da se to događa zbog njegove nove veze, no došle su i riječi koje ga brane.

Jedan takav istup imao je Stefano Massari, stručnjak koji s talijanskim tenisačem surađuje u psihološkoj pripremi. Za talijansku tenisku stranicu SuperTennis rekao je da Berrettinijev ljubavni život nije problem.

“Pričamo i o stvarima koje se odvijaju izvan terena, uključujući i važne odnose. Upoznao sam se s djevojkom s kojom je bio prije 10 godina, kasnije i s Ajlom, s Melissom još nisam, ali siguran sam da je Matteo s njom u redu i da na njega to utječe pozitivno”, rekao je talijanski stručnjak za psihološku pripremu.

“Matteo je sretan zbog onog što prolazi u privatnom životu, sada je nešto drugačije nego dok je bio s tenisačicom koja je nešto starija od njega, ali ne kao Melissa, koja dolazi iz svijeta zabave. Čini mi se da sve ide dobro”, dodao je stručnjak za psihološku pripremu koji surađuje s Berrettinijem.

FOTO: INSTAGRAM

Što se Melisse tiče, odnos s talijanskim tenisačem je novo poglavlje njezine priče sa sportašima. S Boatengom je bila u braku, a ranije, spominjala se veza s Kobeom Bryantom, američkim košarkaškim velikanom koji je tragično preminuo u padu helikoptera prije više od tri godine, prenosi Dnevno.

Melissu i Kobea su 2011. bili zapazili i snimili kako zajedno ulaze u jedan hotel i zajedno izlaze jutro kasnije, a nakon toga se spominjala kriza u braku američkog košarkaškog velikana sa suprugom Vanessom, koja je bez obzira na to i neovisno o drugim epizodama iz Kobeova privatnog života ostala uz njega sve do njegove tragične smrti…

FOTO: INSTAGRAM