Smilja prvo šokirala Zvonka, a onda joj on tepao: ‘Osvojio bih tvoju tvrđavu teškom artiljerijom’

Smilja prvo šokirala Zvonka, a onda joj on tepao: ‘Osvojio bih tvoju tvrđavu teškom artiljerijom’

U novoj epizodi showa RTL-a Smilja je srkala juhu, što je iznenadilo farmera Zvonka. ‘Srče, ne srče, možda i hrče! Nisam ni to primijetio! Ako srče juhu, ako po noći hrče, možda i prducka… Ne znam kako će to izgledati. Ajme, majko moja mila!” – rekao je Zvonko

Farmer Zvonko se sve više otvara svojim odabranicama u RTL-ovom showu ‘Ljubav je na selu’.  Okupio je svoje dame na prvom zajedničkom ručku koji je pripremala Irena, a međusobnih podbadanja nije nedostajalo. I dok se jelo i prijateljski čavrljalo, Smilja je svoju juhu srknula iz tanjura.

”Presporo mi je bilo žlicom”, objasnila je Smilja. I dok se Brankica pravdala kako nije ništa vidjela jer je bila prezauzeta gledanjem u Zvonka, farmer je cijelu situaciju objasnio u svom stilu. ”Srče, ne srče, možda i hrče! Nisam ni to primijetio! Ako srče juhu, ako po noći hrče, možda i prducka… Ne znam kako će to izgledati. Ajme, majko moja mila!” No unatoč šoku, Zvonko se već istog poslijepodneva osamio sa Smiljom pa joj tepao u svom stilu. ”Joj, Smiljo! Kad me tako gledaš, dođe mi da jurnem kao na bunker. Kao Boško Buha. Ličiš mi na tvrđavu koju bih htio osvojiti teškom artiljerijom”.

Na Hrvojevoj farmi slijedilo je novo druženje, a Hrvoje je ponovno primijetio kako mu smeta Suzanina energija i to što neprestano pušta cajke. I Dragana i Marina rekle su kako im njihova konkurentica ide na živce. ”Otkad joj je rekao da je fejk, ona je postala priljepak. Pokušava se zbližiti sa svima koji su njemu bliski. Mislim da još uvijek dokazuje da je prava”, komentirala je Marina.
Dragoljub i Silvana uživali su na spoju, a na povratku kući Jasminka je htjela svog farmera samo za sebe pa mu je odlučila priuštiti masažu. Iako je isprva bio šokiran i zbunjen, brzo se opustio. ”Fino, nježno, trnci me prošli, zatvorio sam oči”, komentirao je farmer.
”Mene je preokrenulo, odmah sam otišla prati suđe, nisam mogla to gledati”, Ljiljana je otkrila svoju ljubomoru. Sinišu i djevojke svojim je posjetom iznenadila Anita Martinović.

‘Povećala se moja emocija prema Martini, ona mi je najviše prirasla srcu”, priznao je Aniti. A Ivanove cure konačno su svog farmera nagovorile na akciju pa je odlučio prvi put u životu ispeći palačinke, no atmosfera je u Istri i dalje bila prilično uspavana.

”On sve radi zato što mi njemu kažemo da to radi. Muškarac kojem sve moraš reći da radi je beskičmenjak”, ipak nije bila zadovoljna Vanja, ”Svi smo malo splasnuli, ne zabavljamo se i ne trudimo”. Milko je svoje dame poveo u sadnju povrća, a na putu do polja orila se pjesma. Manda, Ana i Jasna odmah su prionule poslu. Manda je sa strane povukla Milka kako bi mu dala do znanja da joj smeta što je sinoć otišao na spoj s Jasnom te da ne posvećuje svima dovoljno pažnje.

”Mislim da su kliknuli, da su se zaljubili, stalno su vezani, non-stop se ljube”, nije bila zadovoljna Manda odnosom Milka i Jasne.

”Lijepo mirišeš, mogu li te sad poljubiti?” pokušao ju je brzo šarmirati Milko, a ona mu je dala da je poljubi – samo u obraz.

Na Hrvojevoj farmi uslijedila je nova rasprava između Dragane i Suzane, koja ju je opet pokušala okrenuti protiv Marine.

”Hrvoje i Marina su na spoju… Oni nešto mute! Izabrao je nju, imam takav osjećaj”, komentirala je ljutito, dok je Dragana branila Marinu.

”Svaku riječ koju progovori Suzana više ne mogu slušati. Parfumira se kao umišljena bolesnica, leži na krevetu poput Jelene Karleuše. Ponavlja jedno te isto”, kazala je, ”Opisuje se kao neka Pamela Anderson”.

Suzana je nastavila tvrditi da Marina nije za Hrvoja te da leži po cijele dane, a ona radi na farmi i na kraju opet nije odabrana.

”I ti kriješ jednu veliku tajnu”, okrenula je priču Dragana pa komentirala, ”Hrvoje uopće ne zna da ona ima dijete. Ja sam mu to javila i molila ga da to ne govori nego da iskoristi i da je pita”.

‘To nije tajna, to jednostavno nije za kamere… Zaslužio je nasamo to doznati, a ne pred kamerama i ne pred određenim osobama”, odgovorila joj je. U sobu je tada ušla Marina, a Suzana je zanijemila, no nije trebalo dugo da započne nova svađa.

”Marina je ljubomorna na sebe, možda zbog dužine moje kose”, tvrdila je Suzana, dok joj je Marina odvratila da ide na živce Hrvoju, samo to ne vidi.

”Što je s tom kosom? Meni je tvoja kosa top, smijem li je dodirnuti? Nije prava kosa, naravno. Iz aviona se vidi da je sintetika, fejk si!” poručila joj je Marina, dok se Suzana pravdala. “Ljubav je na selu” gledamo na RTL-u svakog dana od ponedjeljka do petka u 21.15.