Bježala policiji i do 180 km/h sve dok nije ostala samo na felgama: 60-godišnjakinji će trajno oduzeti dozvolu

Bježala policiji i do 180 km/h sve dok nije ostala samo na felgama: 60-godišnjakinji će trajno oduzeti dozvolu

Kada je policija pred Mustang gospođe postavila bodljikavu prepreku ni to je nije zaustavilo već je nastavila dalje na probušenim gumama

Policija na Floridi uhitila je 60-godišnju vozačicu Forda Mustanga nakon što je povela više policijskih vozila u potjeru pri velikim brzinama. Izvjesna Barbara Ray odlučila je bježati nakon rutinskog zaustavljanja u prometu. U jednom je trenutku vozila preko 160 km/h, i dok ju je policija ponovno pokušala zaustaviti, ona je odbila odustati od jurnjave.

Ubrzo nakon toga, policija je uspjela baciti bodljikavu prepreku za bušenje guma. Međutim, ni to nije zaustavilo ženu jer je nastavila bježati s dvije raskomadane gume. 60-godišnjakinja je kasnije viđena kako vozi brzinom većom od 180 km/h, ali vožnja tom brzinom s dvije probušene gume, pokazalo se da možda nije dobra ideja – izletjela je s ceste.

‘Divlja Barbara‘ je uhićena zbog nesmotrene vožnje, bijega policijskim službenicima, zanemarivanje sigurnosti i osobe/imovine, pružanja otpora službeniku bez nasilja, nepoštivanja zakonite naredbe. Odmah je odvedena u zatvor okruga Volusia, piše Jutarnji.

“Mustanzi su možda brzi, ali ne možete pobjeći našim policajcima i našim vozilima za provođenje zakona”, rekao je lokalni šerif Rick Staly nakon uhićenja žene”.

“Njezinu vozačku dozvolu treba trajno oduzeti i mora provesti neko vrijeme u Green Roof Innu (zatvoru) razmišljajući o svojim lošim odlukama i ponašanju koje je toliko vozača dovelo u opasnost. Hvala uredu šerifa u Volusiji i policijskoj postaji Bunnell što su pomogli zaustaviti ovu nesmotrenu vozačicu prije nego što je mogla nekoga ubiti”, stoji u izjavi za javnost lokalne policije…