BOŽO KRALJ OTVORIO DUŠU ‘Borio sam se sam kroz život i odrastao samo sa jednim roditeljem’

BOŽO KRALJ OTVORIO DUŠU ‘Borio sam se sam kroz život i odrastao samo sa jednim roditeljem’

Poznati hrvatski frizer i pjevač Božo Kralj progovorio je o teškom djetinjstvu.

‘Borio sam se sam kroz život i odrastao samo sa jednim roditeljem. Teško mi je i pričati o ovome, ali sada sam snažan i bolje da to izbacim iz sebe.

Tata mi je poginuo u Varaždinu u akumulacijskom jezeru kada sam imao svega 2 godine te se nikada nije saznala prava istina, tada sam svoj život nastavio sa mamom koja je radila kao krojačica i mlađim bratom, živjeli smo skromno i veselili smo se kada bi imali čokoladu, dijelili smo je na tri dijela’, kroz suze je Božo otkrio.

Majka je bila stup njihove obitelji i odrastanja. 

FOTO: INSTAGRAM

‘Odrastanje bez oca mi je bilo iznimno teško, dok su se svi mogli pohvaliti svojim tatom, meni je to nedostajalo, osjećao sam se izopćeno iz društva, ali moja majka se uvijek trudila i lavovski borila da nadomjesti nedostatak tate, bila je i otac i majka i nikada nije dozvolila da nam nešto fali. 

Sa 18 godina sam se odlučio preseliti za Zagreb i radio sam u frizerskom salonu duple smjene kako bih preživio. Dok su drugi mojih godina izlazi i zabavljali se, ja sam štedio novac kako bi ostvario svoj san. Nedugo nakon toga, s nepunih 20 godina sam otvorio svoj salon i tada kreće moja nova životna priča’, priča Božo.

‘Danas sam uspješan u svom poslu i mogu si priuštiti život o kakvom sam samo mogao maštati kao dijete, ali sam i dalje ostao onaj isti mali Božo iz Novoselca kojeg slava nije promijenila već naučila pravim vrijednostima u životu’, poručio je za kraj., piše dalmatinski portal