‘NAKON DUGO SAM VREMENA ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM’: Ana Begić Tahiri progovorila o gubitku 15 kilograma

‘NAKON DUGO SAM VREMENA ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM’: Ana Begić Tahiri progovorila o gubitku 15 kilograma

Domaća glumica Ana Begić Tahiri nikada nije izgledala bolje, a to u posljednje vrijeme dokazuje i svakom novom objavom na svom Instagram profilu.

Ipak, nove su fotografije izazvale posebno oduševljenje među njezinim pratiteljima. Iako je pozirala u ležernoj, crnoj kombinaciji dolčevite i traperica, njezina nova figura zasjala je u prvom planu.

‘Mogu reći kako sam napokon, nakon dugo vremena, zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to jedna poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima’, napisala je Ana.

‘Predivna! dokaz da su godine samo broj i da nikada nije kasno’, ‘Izgledaš bomba’, ‘Izgledaš i zračiš predivno’, glase samo neki od komentara ispod fotografija.

FOTO: INSTAGRAM

Inače, prošle godine, za Story.hr govorila je i o preoblemima sa zdravljem  koje je imala dulje vrijeme, ali se krajem 2022. godine vratila na svoj put.

‘Riječ je o hormonalnim problemima za koje ne znaš kako utječu na tebe. Na svakoga djeluju drugačije. Svoj problem nisam smatrala previše ozbiljnim jer sam mislila: ‘Pa ljudi prolaze kroz takve užase i sada ću ja govoriti o poremećajima s hormonima’. Međutim, svoje zdravlje zaista moraš staviti na prvo mjesto i zabaviti se sa svakim zdravstvenim problemom’, rekla je tom prilikom.

‘Ne treba govoriti: ‘A, Bože moj, to se događa svakome’ ili ‘A, Bože moj, pa svaka druga žena se s time nosi’. Mislila sam da će sve proći samo od sebe, ali morala sam se itekako pozabaviti sa sobom da bi se sve vratilo u normalu. Uzela sam zdravlje u svoje ruke i pronašla prirodniji put da riješim svoj problem jer su lijekovi jako loše na mene djelovali’, otkrila nam je glumica tada., piše story.hr