VIDEO Ovo je reakcija Neymara nakon što je ‘prokockao’ milijun eura. Ubrzo su razotkrili sve…

VIDEO Ovo je reakcija Neymara nakon što je ‘prokockao’ milijun eura. Ubrzo su razotkrili sve…

Za brazilskog nogometaša Neymara (31) je ova sezona gotova nakon ozljede gležnja zbog koje je morao na operaciju, ali daleko od toga da miruje. U srijedu se tako na društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj glumi da plače dok gubi milijun eura na jednoj stranici igara na sreću, piše brazilski Globo.

Prijatelji su ga pritom ismijavali i pustili pjesmu iz Titanica prigodnu za tužne trenutke, a on je radio grimase, jecao i poručio: “O, je*ote!”.

– Evo kako doći od milijuna do nule u 60 minuta – poručio je jedan igrač.

– Napravit ću video o ovome na YouTubeu – rekao je Neymar.

Ispostavilo se da se radi o marketinškoj prijevari. Iz igračeva tima naknadno su potvrdili da Neymar nije izgubio nikakav novac niti ga je ulagao. Kladionica je htjela pokazati da i poznati ljudi gube i tako dodatno poticati sve da ulažu novac u igre na sreću.

Inače, Neymar voli igrati poker. Nastupio je na European Poker Touru, spominjalo se i da bi mogao postati profesionalac. A njegovo ponašanje nije baš dobro sjelo ni šefu u svlačionici.

‘Kad je slobodan, može raditi što god poželi’

– Razgovarao sam s njim i rekao mu što mislim o svemu, ali izbor je njegov. Kad je slobodan, može raditi što god poželi – komentirao je trener PSG-a Christophe Galtier.

Isti dan kad je ova snimka procurila u javnost hakirali su igračev profil na Twitteru pa je tako osvanula objava upućena jednom brazilskom mediju uz opis: “Je*ite se, mrzim vas”.

Neymar godišnje sa sponzorskim prihodima zarađuje 80 milijuna eura, a ugovor s francuskim prvakom vrijedi mu do ljeta 2025., prenose 24sata