Mediji se prisjetili urnebesne izjave Dalije Orešković: Puno teže od rastave palo mi je što sam morala uspavati kujicu

Mediji se prisjetili urnebesne izjave Dalije Orešković: Puno teže od rastave palo mi je što sam morala uspavati kujicu

Saborska zastupnica Dalija Orešković u tijekom pandemije razvela od tadašnjeg supruga Frane Letice, a izjava koju je kasnije dala, a u kojoj se referirala na taj događaj, zazvučala je grubo i morala se ispričati radi nje. 

“Mogu vam reći da mi je puno teže od rastave palo što sam prošli tjedan morala uspavati svoju kujicu Lunu. Bila je teško bolesna, no zajedno smo provele prekasnih 12 i pol godina” – izjavila je, naime, tada Dalija za 24sata.

“Ta izjava mi se tako negativno obila o glavu, a nisam mislila ništa loše. Stvar je u tome da razvod ne dolazi preko noći, nije iznenađenje, njemu prethodi nekoliko godina situacije u kojoj shvatite da ne živite život koji želite živjeti i kad već donesete tu odluku, zapravo su sve emocije i sva bol već davnih dana odrađeni i oplakani. 

Dakle, nestanak ljubavi i poštovanja je oplakan nekoliko godina prije nego je odluka o razvodu donesena, a gubitak kućnog ljubimca mi se dogodio usred predizborne kampanje kad ja nisam imala luksuz doslovno pustiti jednu, jedinu suzu jer smo taj dan imali predizborni skup.

Pas je bio star i bolestan, ali nekako su emocije još uvijek bile tu. Taj pas je bio sa mnom prije nego što je moj bivši suprug uopće ušao u moj život. Prošla sam s njim situacije samoće i taj psić je taj dio tada prošao sa mnom” – pojasnila je Dalija Orešković u razgovoru za N1 i dodala kako joj je žao što “neke izjave zvuče drukčije nego je bila namjera”.

“Ja se ovim putem javno ispričavam svom bivšem suprugu i njegovoj obitelji jer je to bilo ružno” – poručila je u intervjuu Orešković, a mediji su se prisjetili tog neugodnog događaja.