Mladoženja usred svadbe svima pokazao fotografije na kojima se mladenka i kum seksaju

Mladoženja usred svadbe svima pokazao fotografije na kojima se mladenka i kum seksaju

Mladoženja je izdaju objavio svim uzvanicima podijelivši im kuverte s fotografijama mladenke u ‘klinču’ s kumom prije nego što je s cijelom obitelji otišao sa svadbe

Organizatorice vjenčanja, Beth i Georgina iz Gloucestershirea, raspravljale su o bizarnim incidentima s vjenčanja u podcastu The Unfiltered Bride. Otkrile su šokantnu priču koja uključuje prevarenog mladoženju koji je na najbrutalniji način otkrio pred svima mladenkinu aferu s kumom.  

Mladoženja se osvetio svojoj nevjernoj  mladenki  i nepouzdanom kumu tako da je svima na vjenčanju otkrio da su spavali zajedno tijekom njegovog vjenčanog govora. 

Izdaju je objavio svim uzvanicima podijelivši fotografije mladenke u ‘klinču’ s kumom prije nego što je s cijelom obitelji otišao sa svadbe.

Georgina je rekla da je njegova obitelj cijelo vrijeme znala, ali on je želio završiti s vjenčanjem  kako bi mladenka morala platiti sav trošak, donosi Daily Mail.

U podcastu Georgina je najavila da ima jednu priču za ispričati.

– Ne mogu ti reći tko mi je rekao jer mi nije dopušteno ispričati priču, ali moram, svejedno ću je ispričati. Dakle, bilo je vjenčanje, mladenka i mladoženja, vjenčali se, lijepa ceremonija, domjenak s pićem, sjeli su za svadbeni stol, pojeli hranu te su krenuli s govorom nakon jela. Mladoženja  ustaje i najavljuje kako upravo stižu neke kuverte i zamolio je sve da ih otvore te govori: ‘da, na tim fotografijama se mladenka i kum seksaju pa ću ja sada otići’… Ispustio je mikrofon, i on i cijela njegova obitelj, koja je znala za to, su otišli jer su htjeli da mladenka plati sve troškove – ispričala je Georgina.

Beth je zatim upitala je li mladenka zaista sve platila.

– Mladenkina obitelj je sve platila – odgovorila joj je Georgina.

– Karma je… – dodala je Beth., prenose 24sata